Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober โ‚ฌ5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Gebruik de kortingscode: ๐—ฉ๐—ฅ๐—›๐—”๐—Ÿ๐—Ÿ๐—ข๐—ช๐—˜๐—˜๐—ก๐Ÿฎ๐Ÿฎs bij het plaatsen van een boeking. *๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ: ๐˜ป๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 29 ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 30 ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ.

Kortingscode

HORROR GAMES VR EXPERIENCE

Deadhills
Hell Dimension VR
Affected the manor
The forest
Deadhills

Ervaar een nieuw soort meeslepende horror in Dreadhalls! Je zit diep gevangen in een enorme kerker. Verken het, overleef het en vind een manier om te ontsnappen.

Hell Dimension VR

Hell Dimension VR stelt je in staat om verschillende wapens uit te proberen door punten te gebruiken die je hebt verkregen tijdens het spelen. Probeer pistolen, jachtgeweren, slagwapens en zelfs een schild!

Affected the manor

Ervaar horror die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, terwijl je probeert te ontsnappen uit The Manor. Terreur loert om elke hoek als je dieper in het verlaten huis waagt en ontdekt dat het enige dat je in leven houdt je gezond verstand is, of het gebrek daaraanโ€ฆ

The forest

Als de enige overlevende van een passagiersvliegtuig crash, bevind je je in een mysterieus bos dat vecht om in leven te blijven tegen een samenleving van kannibalistische mutanten. Bouw, verken en overleef in deze angstaanjagende first person survival-horrorsimulator.


VR EXPERIENCE BOEKEN

HORROR GAMES VR ESCAPE ROOM

The house of fear
Chernobyl
The house of fear

Een mysterieuze en brute moord in een klein stadje schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat op een nacht occultisten het hele gezin hebben vermoord en hun ziel hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd in de muren werden opgesloten. Kun jij dit intrigerende mysterie oplossen? Ben je echt klaar om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en hard na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderdenโ€ฆ Is het mogelijk om de geschiedenis te veranderen? Reis terug in de tijd om te zien of je de historische gebeurtenis kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van het ongeval? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellenโ€ฆ Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds treftโ€ฆ


VR ESCAPE ROOM BOEKEN

Bekijk ons aanbod games!

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder ยป
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder ยป