Tournaments

Speel en Concurreer met Anderen

Speel mee in onze toernooien en verdien geld met je gaming skills! Word jij de kampioen die de prijzen wint?

Wat zijn tournaments?

Tournaments zijn toffe evenementen die we regelmatig organiseren in het VRcafe, omdat ze een geweldige kans bieden om te strijden voor mooie prijzen. Denk hierbij aan een VR Cadeaubon of een aantrekkelijke geldprijs. De spellen variëren van FIFA 22 tot Elven Assassin en van Beatsaber tot Super Smash Bros. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook andere verrassende activiteiten gepland. Net als deze spannende toernooien, bieden ze een geweldige gelegenheid om te genieten van de VR-ervaring. Ter conclusie, hieronder vind je een overzicht van de aankomende toernooien in het VRcafe. Dit wil je niet missen!

the smashing future

CHECK ONZE ANDERE TOERNOOIEN

vr munt gif

SCOREBOARD

banner voor future of smash

VRcafe x h20 - The Future of Smash!

In samenwerking met H20 Esports Campus organiseren we The Future of Smash. Een geweldig toernooi bij een van de mooiste esports locaties in Europa! Met ruimte voor 192 spelers, professioneel commentaar en een hoop andere vette events krijg jij meer dan waar voor je geld! Bekijk de aftermovie van het vorige Game Festival voor een sfeerimpressie. Zien we jou ook terug bij The Future of Smash?

We zijn terug met ons tweede, nog grotere evenement op het H20 Esports Tech Campus in Purmerend! Dit keer verwelkomen we maar liefst 192 deelnemers, waaronder de beste spelers in Nederland, die het tegen elkaar zullen opnemen op een enorm podium van 12000 m2. Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Na het overweldigende succes van ons vorige evenement hebben we alles op alles gezet om deze keer een nóg indrukwekkender ervaring te bieden. Bekijk hier de trailer met beelden van ons laatste evenement en bereid je voor op een onvergetelijk esports spektakel!

Eigen evenement hosten?

Liever telefonisch of per mail regelen? Geen probleem!