VR@Home

Thuisblijven was nog nooit zo leuk!

Met VR@Home huur je een box met alle benodigdheden om samen met vrienden of familie de tofste virtuele avonturen te beleven!

Maak samen herinneringen in de virtuele Wereld!

Benodigd
heden

Je hebt een ruimte van minimaal 1,5m² nodig per VR-bril. Wil je meekijken? Dat kan via chromecast die je ook van ons kunt lenen.

Box

Een VR@Home box bevat één VR-bril inclusief een handleiding en uitleg. Het perfecte uitje voor thuis samen met familie, vrienden of lekker alleen.

thuis

Met VR@Home heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de wondere wereld van virtual reality in je eigen woonkamer! 

vr@Home

Met VR@Home krijg je de mogelijkheid om 45+ van onze VR Experience games te spelen, vanuit het gemak van je eigen huis! Je bent vrij om te doen wat jij wilt! Speel keer op keer jouw favoriet of varieer oneindig de tofste ervaringen

Vanaf €29,95

45+ verschillende games

45+ games

Bescherm jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber & meer! Teamgeest en plezier verzekerd met 45+ games.

14torens Lasergamen icon

multiplayer

Speel met elkaar of tegen elkaar in dezelfde virtuele omgeving en ontdek samen de mogelijkheden van meeslepende VR!

VR Experience Beleving icon

100% wireless

VRcafe biedt als enige volledig draadloze VR-ervaringen, ook voor VR@Home. Laat je volledig meeslepen door indrukwekkende VR!

Hoe werkt VR@Home?

Thuisblijven was nog nooit zo leuk! Met VR@Home huur je een box met alle benodigdheden om samen met vrienden of familie de tofste virtuele avonturen te beleven! Je kunt de box huren van drie uur tot twee dagen. Wil je langer gamen? Ook geen probleem! Geef dit bij ons aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De box kan je op de dag van jouw boeking vanaf 11:00 ’s ochtends komen ophalen en levert het vervolgens op de afgesproken datum om 10:00 uur ’s ochtends weer bij ons in.

Vorige slide
Volgende slide

Prijzen

Per VR-bril – exclusief €40 euro borg.

1 dag

39
95
  •  

2 Dagen

69
95
  •  
Populair

3 dagen

89
95
  •  

4 dagen

104
95
  •  

5 dagen

124
95
  •  
Mid week

6 dagen

134
95
  •  

7 dagen

139
95
  •  

Geen Tv of pc nodig

Met een VR-headset kun je moeiteloos games spelen zonder dat je een aparte tv nodig hebt, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele wereld.

Gemakkelijk te gebruiken

Om de Oculus Quest 2 te bedienen, zet je hem op je hoofd, pas je de bandjes aan voor een comfortabele pasvorm, gebruik je de touch-controllers om te navigeren en interactie te hebben in virtual reality, en schakel je hem uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden en laad je hem op via de bijgeleverde USB-C-kabel.

Geheel Draadloos

Tijdens het spelen geniet je van een kabelvrije ervaring, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je tijd zonder enige hinder.

4.9 op Google Reviews

Super middag gehad met mijn zoontje! Erg leuk en heel erg fijne mensen die goed begeleiden! Shout out naar Tom :)
Kiki Vermeulen
Kiki Vermeulen
2023-06-01
Bedankt voor het zeer geslaagde verjaardagsfeest voor onze dochter die 12 geworden is en met 8 vriendinnen kwam gamen. Don en zijn collega deden het geweldig qua begeleiding, maar zeker ook als gastheer met lekkere drankjes en hapjes. Ik heb zelf niet gespeeld, maar alleen al kijken naar die meiden was een feest! Gamen in duo’s met 1 bril was perfect en we konden het VR café goed op de fiets bereiken, waardoor we geen vriendinnen hoefden teleur te stellen, ze konden allemaal mee!
Chantal van Liefland
Chantal van Liefland
2023-05-25
Ik ben onlangs bij het VR Café geweest, en ik moet zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik omringd door een sfeer van opwinding en anticipatie. De inrichting was modern en uitnodigend, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kreeg ik een korte introductie over het gebruik van de VR-headsets en de bijbehorende controllers. Het personeel nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde en alle basisfuncties begreep. Ik waardeerde hun geduld en deskundigheid enorm. Het VR Café bood een indrukwekkende selectie van games en ervaringen aan, variërend van meeslepende avonturen tot ontspannende verkenningstochten.
Don Zandbergen
Don Zandbergen
2023-05-15
The VR Cafe in Haarlem was an absolute blast! We had the time of our lives with a group of 9 yo boys. The friendly staff made us feel at home, and the VR experience was mind-blowing. The top-notch equipment transported us to incredible virtual worlds, while the staff's patience and enthusiasm added an extra level of enjoyment. Highly recommended for an unforgettable adventure with friends!
Angie Misiag
Angie Misiag
2023-05-13
My kid had his birthday here with a group of 11 kids and everything went great. Thanks to the guys running the place.
ft
ft
2023-05-13
Awesome experience. Definitely a recommendation. Ask for Kenneth, he is the best VR guide 🔥✅
DJ Allstar
DJ Allstar
2023-05-12
Very nice experience. We were introduced to the VR gaming by Jeroen, who had no problem with explaining everything in english. Very friendly guy, always ready to help and giving handy tips. I recommend 1h for the beginners to get to know the way it works and then coming back for more. In general super fun!
Dorota Z
Dorota Z
2023-04-29
Aanrader voor een kinderfeestje! Wij hebben met een groep 8 en 9-jarigen een super leuke ochtend gehad. De 90 minuten vlogen voorbij.
Sanne Maarschalkerweerd
Sanne Maarschalkerweerd
2023-04-03
Leuk verjaardags partijtje gehad, de jongens weten wat ze doen en heel rekaxed. Fijn dat er ook ander vermaak is voor de ‘wachtende’ groep!
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2023-03-11

FAQ

VR@Home is een uitje waarbij je VR-brillen kunt huren om in de comfort van je eigen huis virtuele werelden te verkennen.

Als extra gemoedsrust en als garantie voor de veilige terugkeer van onze VR@home, vragen we een kleine borg van 40 euro bij het ophalen van het systeem. Deze borg wordt volledig terugbetaald bij het inleveren van alle apparatuur in goede staat. Het dient als een geruststellende stap voor zowel ons als onze gewaardeerde klanten.

Het enige wat je nodig hebt voor de VR@HOME box is een ruimte van 1,5 x 1,5 meter per VR headset. De rest, denk aan soft- en hardware, een uitgebreide handleiding en een powerbank, regelen wij voor je. Een computer is niet nodig omdat alle spellen in de VR headset zitten.

Je hebt een ruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter per VR-bril nodig en verder regelen wij alle benodigde soft- en hardware, inclusief een handleiding en powerbank. Een computer is niet nodig omdat alle spellen al in de VR-bril zitten.

Met VR@Home kun je kiezen uit 45+ verschillende games, dus vervelen is niet aan de orde. Je kunt de box huren voor een periode van 1  tot 2 dagen, en indien gewenst kun je langer gamen door dit bij ons aan te geven.

Je kunt de VR@Home box op de dag van jouw boeking ophalen vanaf 11:00 uur ’s ochtends en de box op de afgesproken datum om 10:00 uur ’s ochtends weer bij ons inleveren. Liever een andere tijd? Dat kan ook, bel ons op +31 (0)23 234 0606 of stuur ons een mailtje naar [email protected].

VR@Home is alleen te gebruiken binnenshuis.

Ja, bij VR@Home krijg je een handleiding en uitleg meegeleverd. Bovendien is er de mogelijkheid om via een Chromecast mee te kijken.

VR@Home is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Ja, VR@Home is een leuk en uniek uitje voor zowel verjaardagen als kinderfeestjes. Het is een geweldige manier om samen met vrienden en familie virtuele avonturen te beleven.

Nee, voor VR@Home is geen software nodig omdat alle spellen al in de VR-bril zitten.

Ja, dit is mogelijk als er voldoende ruimte beschikbaar is op VR@home.