Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje?

Dan is het VR bedrijfsuitje bij het VRcafe iets voor jou! Laat je medewerkers een dag lang ontspannen en genieten van de leukste virtuele ervaringen. Kies uit een ruim aanbod van teambuilding activiteiten en games en laat je bedrijfsuitje naar een hoger niveau tillen. Elke VR-bril is gekoppeld aan een beeldscherm, zodat je gezellig met de andere spelers kunt meekijken en onder het genot van een drankje. Boek nu voor groepen tot 50 personen en beleef deze unieke ervaring met je medewerkers.

vr bedrijfsuitje In het kort

VR EXPERIENCE

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

VR LASERGAMEN

Verschuil je achter de lichtgevende toren, buk, richt en schiet! Door onze speciale lasergame-vesten voel je exact waar je geraakt wordt. Oppassen dus!

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en collega’s gezellig kunnen meegenieten!

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

Hoe werkt vr bedrijfsuitje?

Vraag jouw unieke VR bedrijfsuitje bij ons aan via het onderstaande formulier. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag verder zodat we samen het perfecte bedrijfsuitje voor jullie samenstellen. Hiervoor hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen!

Deze BEDRIJVEN zijn al langs geweest

Cool Blue logo
ChipSoft logo
Sdim logo
Hogeschool Inholland logo
Cosmo logo
Tony's Chocolonely logo
Sint Jacob logo
Gamious logo
Haarlem City Blog logo
Logo van Gebrouwen door Vrouwen

aanvraag indienen

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

wat anderen ook bekeken