VERGADERLOCATIE

Ontdek Jouw Bedrijfs vergaderlocatie bij VRcafe!

Ontdek de betoverende wereld van bedrijfsvergaderingen op een inspirerende locatie bij VRcafe! Duik in een onvergetelijke VRgaderervaring vol moderne technologie en laat je team genieten van boeiende en productieve bijeenkomsten. Met een breed scala aan faciliteiten en mogelijkheden, tilt deze vergaderlocatie jouw bedrijf naar een nieuw niveau. Reserveer nu voor groepen tot 50 personen en ervaar deze unieke zakelijke vergaderingen met je collega’s.

Bedrijf presentatie

VERGADERLOCATIE IN HET KORT

mensen die kijken naar een schem

Presenteren

dé perfecte gelegenheid om je ideeën te laten zien en de ruimten optimaal te benutten. Hier kun je echt schitteren en je boodschap op een super leuke manier overbrengen!

twee drankjes

REVRESHMENTS

Toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart.

45+ verschillende games

VR EXPERIENCE

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

Race karten

VR RACEN

Met keuze uit ruim 60 bekende of beruchte circuits en 180 verschillende auto’s, waaronder F1 en karten, is het spel Project Cars 2 VR een van de meest toffe VR race games om te spelen!

Hoe werkt VR VERGADERLOCATIE?

Met VR Vergaderlocatie beleef je vergaderingen als nooit tevoren. Voor en na je vergadering kun je jezelf en je collega’s onderdompelen in spannende VR-ervaringen. Het wordt nog beter: je kunt je bedrijf gebruiken om indrukwekkende presentaties te geven. Kortom, VR Vergaderlocatie brengt innovatie en plezier naar jouw zakelijke wereld. 

man met vraag over VR
Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Super middag gehad met mijn zoontje! Erg leuk en heel erg fijne mensen die goed begeleiden! Shout out naar Tom :)
Kiki Vermeulen
Kiki Vermeulen
2023-06-01
Bedankt voor het zeer geslaagde verjaardagsfeest voor onze dochter die 12 geworden is en met 8 vriendinnen kwam gamen. Don en zijn collega deden het geweldig qua begeleiding, maar zeker ook als gastheer met lekkere drankjes en hapjes. Ik heb zelf niet gespeeld, maar alleen al kijken naar die meiden was een feest! Gamen in duo’s met 1 bril was perfect en we konden het VR café goed op de fiets bereiken, waardoor we geen vriendinnen hoefden teleur te stellen, ze konden allemaal mee!
Chantal van Liefland
Chantal van Liefland
2023-05-25
Ik ben onlangs bij het VR Café geweest, en ik moet zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik omringd door een sfeer van opwinding en anticipatie. De inrichting was modern en uitnodigend, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kreeg ik een korte introductie over het gebruik van de VR-headsets en de bijbehorende controllers. Het personeel nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde en alle basisfuncties begreep. Ik waardeerde hun geduld en deskundigheid enorm. Het VR Café bood een indrukwekkende selectie van games en ervaringen aan, variërend van meeslepende avonturen tot ontspannende verkenningstochten.
Don Zandbergen
Don Zandbergen
2023-05-15
The VR Cafe in Haarlem was an absolute blast! We had the time of our lives with a group of 9 yo boys. The friendly staff made us feel at home, and the VR experience was mind-blowing. The top-notch equipment transported us to incredible virtual worlds, while the staff's patience and enthusiasm added an extra level of enjoyment. Highly recommended for an unforgettable adventure with friends!
Angie Misiag
Angie Misiag
2023-05-13
My kid had his birthday here with a group of 11 kids and everything went great. Thanks to the guys running the place.
ft
ft
2023-05-13
Awesome experience. Definitely a recommendation. Ask for Kenneth, he is the best VR guide 🔥✅
DJ Allstar
DJ Allstar
2023-05-12
Very nice experience. We were introduced to the VR gaming by Jeroen, who had no problem with explaining everything in english. Very friendly guy, always ready to help and giving handy tips. I recommend 1h for the beginners to get to know the way it works and then coming back for more. In general super fun!
Dorota Z
Dorota Z
2023-04-29
Aanrader voor een kinderfeestje! Wij hebben met een groep 8 en 9-jarigen een super leuke ochtend gehad. De 90 minuten vlogen voorbij.
Sanne Maarschalkerweerd
Sanne Maarschalkerweerd
2023-04-03
Leuk verjaardags partijtje gehad, de jongens weten wat ze doen en heel rekaxed. Fijn dat er ook ander vermaak is voor de ‘wachtende’ groep!
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2023-03-11

VRcafe locatie

We bieden niet alleen een breed scala aan virtual experiences, maar ook diverse non-VR activiteiten waar iedereen gratis en onbeperkt van kan genieten.

VRcafe sfeer impressie

FAQ

Het VRcafe is dé plek om kennis te maken met Virtual Reality gaming. Door het opzetten van een VR headset kun je in het VRcafe alternatieve realiteiten beleven en betreden. 

Je kunt hier, wanneer je de VR Experience boekt, meer dan 45 VR games spelen. Verder kan je bij ons VR Lasergamen en VR Racen.

Toe aan een VR break? Relax dan met een hapje en een drankje terwijl je met jouw vrienden en familie bijpraat. Daag iemand uit voor een potje airhockey of speel klassiekers via de arcades. 

Over het algemeen kost gamen in VR bij ons €39,95 per speelveld per uur. Dit is echter zonder enkele begeleiding. Ook is dit alleen mogelijk als je al bekend bent bij ons en wij uitleg hebben gegeven hoe je zelf tussen de spellen kunt schakelen. 

De prijzen voor VR hangen echter af van een aantal factoren: de gekozen spelvorm, de tijdsperiode, het aantal personen waarmee je komt en het aantal speelvelden die je wilt reserveren. Voor de precieze prijzen voor jouw gewenste boeken kun je het beste naar onze reserveer pagina gaan. 

Het VRcafe is dé plek om kennis te maken met Virtual Reality gaming. Door het opzetten van een VR headset kun je in het VRcafe alternatieve realiteiten beleven en betreden. 

Je kunt hier, wanneer je de VR Experience boekt, meer dan 45 VR games spelen. Verder kan je bij ons VR Lasergamen en VR Racen.

Toe aan een VR break? Relax dan met een hapje en een drankje terwijl je met jouw vrienden en familie bijpraat. Daag iemand uit voor een potje airhockey of speel klassiekers via de arcades. 

Meer over het VRcafe

aanvraag indienen

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

Andere JEUGDBEWEGING opties

Huur het hele cafe af en krijg toegang tot alle tien de speelvelden.

Het meest unieke uitje om te verrassen tijdens een bedrijfsfeest, verjaardag, festival en meer!