WELKOM BIJ HET VRCAFE HAARLEM!

Dé plek voor het ervaren van virtual reality

“Waarom niet een VR cafe?” vroegen wij ons af tijdens het nagenieten van onze eigen eerste virtual reality ervaring. En zo geschiedde, een half jaar later stond het VRcafe in Haarlem.

ONZE VISIE

Met het VRcafe willen wij een sociale plek creëeren waar iedereen op elk moment kan spelen in de virtuele wereld. Door virtual reality met de gezelligheid van een cafe te combineren willen wij VR toegankelijk maken voor iedereen.

HET VRCAFE TEAM

Wij zijn Sjouke en Lodewijk, twee vrienden die elkaar ruim twintig jaar kennen. Beide geboren en nog steeds woonachtig in het door ons geliefde Haarlem. De één deed bedrijfseconomie, de ander sleutelde aan Apache helikopters – en nu is het tijd voor wat anders! Al sinds de blokkenhoek hebben wij een grote voorliefde voor spellen, competitie, gezelligheid, sporten en technologie. Dit willen wij allemaal samenbrengen in het VRcafe.

LODEWIJK HEMMES

Co-founder

Na lang te hebben genoten van het studentenleven werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Sinds begin 2018 is Lodewijk vastgoed beheerder in Haarlem en is nu samen met Sjouke het VRcafe aan het opzetten.

SJOUKE OP DE WEEGH

Co-founder

Sjouke is na de middelbare school vliegtuigonderhoudstechnicus geworden bij de luchtmacht, is lijstenmaker geweest voor schilderijen en heeft als technicus bij DNP gewerkt. Nu ligt de volle focus op het succesvol opzetten van het Virtual Reality cafe in Haarlem.

BEDANKT VOOR ALLE SUPPORT!

Om het VRcafe de leukste hangout van Haarlem te kunnen maken hebben wij een crowdfunding campagne gedaan. Ondertussen is het doelbedrag behaald en daar zijn wij ontzettend blij mee! In totaal hebben wij 10.215 euro opgehaald in 6 weken! 

We willen iedereen die ons heeft gesteund heel hartelijk bedanken! Kom snel een keer langs in het VRcafe gratis VR demo, een drankje en een dikke knuffel.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen of loop gezellig een keertje binnen. Je vindt ons hier:

Stationsplein 68
2011 LM Haarlem

Telefoon:
Email: info@vrcafehaarlem.nl

Sluit Menu