WELKOM BIJ HET VRCAFE HAARLEM!

Dé plek voor het ervaren van virtual reality

“Waarom niet een VR cafe?” vroegen wij ons af tijdens het nagenieten van onze eigen eerste virtual reality ervaring. En zo geschiedde, een half jaar later stond het VRcafe in Haarlem.

ONZE VISIE

Met het VRcafe willen wij een sociale plek creëeren waar iedereen op elk moment kan spelen in de virtuele wereld. Door virtual reality met de gezelligheid van een cafe te combineren willen wij VR toegankelijk maken voor iedereen.

HET VRCAFE TEAM

Wij zijn Sjouke en Lodewijk, twee vrienden die elkaar ruim twintig jaar kennen. Beide geboren en nog steeds woonachtig in het door ons geliefde Haarlem. De één deed bedrijfseconomie, de ander sleutelde aan Apache helikopters – en nu is het tijd voor wat anders! Al sinds de blokkenhoek hebben wij een grote voorliefde voor spellen, competitie, gezelligheid, sporten en technologie. Dit willen wij allemaal samenbrengen in het VRcafe.

LODEWIJK HEMMES

Co-founder

Na lang te hebben genoten van het studentenleven werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Sinds begin 2018 is Lodewijk vastgoed beheerder in Haarlem en is nu samen met Sjouke het VRcafe aan het opzetten.

SJOUKE OP DE WEEGH

Co-founder

Sjouke is na de middelbare school vliegtuigonderhoudstechnicus geworden bij de luchtmacht, is lijstenmaker geweest voor schilderijen en heeft als technicus bij DNP gewerkt. Nu ligt de volle focus op het succesvol opzetten van het Virtual Reality cafe in Haarlem.

BEDANKT VOOR ALLE SUPPORT!

Om het VRcafe de leukste hangout van Haarlem te kunnen maken hebben wij een crowdfunding campagne gedaan. Ondertussen is het doelbedrag behaald en daar zijn wij ontzettend blij mee! In totaal hebben wij 10.215 euro opgehaald in 6 weken! 

We willen iedereen die ons heeft gesteund heel hartelijk bedanken! Kom snel een keer langs in het VRcafe gratis VR demo, een drankje en een dikke knuffel.

Het VRcafe in Fistbumpbros Character Unlocked!

De Fistbumpbros maken reports over de vetste games, conventions en cosplay én sinds kort maken ze de serie Character Unlocked – waarin je een sneak preview krijgt van de gaafste gaming venues van Nederland!

Voor Episode 2 kwam het Fistbumbros team langs bij ons in het VRcafe! Bekijk hier het resultaat, cool he?!

CONTACT

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen of loop gezellig een keertje binnen. Je vindt ons hier:

Stationsplein 68
2011 LM Haarlem

Telefoon:
Email: info@vrcafehaarlem.nl

Sluit Menu

Wij zijn wegens COVID 19 tot in ieder geval 28 april gesloten

Mag je niet naar buiten maar wil je wel Virtual Reality ervaren?
Geen nood! Wij Komen naar jou toe!

Huur nu tot maximaal drie VR headsets voor 3 uur lang om thuis van te genieten.
Kies wanneer je de VR headset(s) wil huren:
– 09:00 tot 12:00 uur
– 13:00 tot 16:00 uur
– 19:00 tot 22:00 uur
Dan komen wij de VR headset(s) brengen en na drie uur weer ophalen.
De kosten per VR headset zijn €30,- per 3 uur speeltijd.
Het enige waar jij voor moet zorgen om te spelen is genoeg speelruimte, de rest regelen wij!

Voor het huren van een VR headset of meer informatie kan je bellen/whatsappen naar 0614808940 of mailen naar info@vrcafehaarlem.nl