Open met Pasen

Open met Pasen!

Op 29 maart en 1 april is het VRcafe geopend! Want eieren zoeken is uit, VR avonturen zijn in! Vier Pasen bij het VRcafe voor onvergetelijke ervaringen. Het paasfeest is natuurlijk perfect om samen wat gezelligs te doen en om op pad te gaan. Geen zorgen als je pasen met de hele familie viert, virtual reality is voor jong en oud! Van 8 tot 80 jaar het kan hier allemaal! Kom bij ons de VR Experience doen of kom gezellig VR Racen. Daarnaast hebben wij ook hartstikke leuke old school arcade machines en air hockey tafels. Dat is nog wat anders dat eieren beschilderen en zoeken.

VR Paashaas

Voor de kleintjes hebben we ook wat leuks natuurlijk! Een kleurplaat van de enige echte VRcafe Paashaas! 

Dus waar wacht je nog op?

Vier Pasen in stijl bij het VRcafe, waar de magie van VR en paasplezier samenkomen! Boek direct

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Virtual reality en concerten

Virtual reality en concerten

Virtual reality kan de manier waarop we concerten ervaren veranderen. In deze blog hebben we het over een paar manieren waarom virtual reality je concertbeleving kan veranderen.

Lees verder »