escape

Wat is een VR Escape Room?

Verzamel al je vrienden en/of familie, want het is puzzeltijd! Vind jij je weg naar buiten tijdens de VR Escape Room? Door middel van VR kan jij je stoutste dromen waarmaken in de tofste Virtual Reality werelden! Zoals onder andere; het wonderlijke Alice in Wonderland, of of het ijzingwekkende Chernobyl. Al met al zijn onze VR Escape Rooms zeer geschikt voor zowel jong als oud, en daarnaast het meest geschikt voor kleine groepen tot max. 6 personen. Dus waar wacht je op? Durf jij deze unieke VR ervaring te beleven? Boek dan nu jouw VR Escape Room!

Vanaf €29,95 p.p.

VR ESCAPE ROOM IN HET KORT​

VR escape room Genre icon

THEMA’S

Kies uit 6 verschillende VR Escape Rooms! Elke Room heeft een ander thema. Zo kan je in de wereld van Alice in Wonderland lopen of rondkijken in de Jungle!

VR escape room Puzzelen Icon

PUZZELEN

Ontdek de opwinding van uitdagende puzzel en teamwerk in onze meeslepende escape rooms!

VR escape room Moeilijkheid Icon

MOEILIJKHEID

Alle Rooms hebben hun eigen moeilijkheidsgraad. Zo is er voor elk niveau iets te spelen. De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.

mensen die kijken naar een schem

SAMENWERKEN

Ervaar samen de opwindende wereld van de VR Escape Room en werk als een team om de uitdagende puzzels op te lossen.
VR Experience Beleving icon

VOLLEDIG WIRELESS

VRcafe biedt als enige volledig draadloze VR-ervaring. Onze missie is om gebruikers volledig onder te dompelen in virtuele realiteit.

twee drankjes

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart.

onze VR Escape Rooms

Screenshot van Alice VR

Alice VR

Plaats jezelf in Alice’s schoenen en duik in een wereld van echte magie! Je moet de geheimen ontrafelen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland heeft betoverd.  Begin in de hallen van de wereld achter de spiegel, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker om de rommel van zijn gekke theekransje op te ruimen. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van de Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen. Vind een manier om langs de kaartwachters te sluipen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de hoofdklokkentoren op te heffen en Wonderland te redden.

Chernobyl VR Escape Room

CHERNOBYL

Konden we het verleden maar veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderden… Is het mogelijk om de geschiedenis te veranderen? Reis terug in de tijd om te zien of je de historische gebeurtenis kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van het ongeval? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellen… Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds treft…

Screenshot van Jungle Quest

JUNGLE QUEST​

Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal dat naar de mysterieuze wereld leidt. Een verbazingwekkend koninkrijk bevolkt door dieren verschijnt voor je. Maar hoe kom je terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en de mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.

 

screenshot van Survival VR

SURVIVAL​

Je gaat op een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden. Je had echter niet verwacht dat het een overlevingstocht zou worden. Bliksem slaat in op het vliegtuig en het stort neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt niet goed en je kunt hem niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om redding te brengen. Wie weet hoe lang je moet wachten tot het zoekteam je vindt…

MISSION SIGMA​

MISSION SIGMA​

Geheime diensten hebben een bekende terrorist gelokaliseerd en geneutraliseerd die zich de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad heeft verstopt. Dit is waar het goede nieuws eindigt. Het blijkt dat de maniak op het dak van een verlaten hoogbouw een kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Het gebouw zelf is veranderd in een toren vol met ingewikkelde vallen en obstakels. Je bent aanbevolen als specialist in dergelijke puzzels en de geheime dienst heeft je geholpen de binnenplaats te infiltreren. De rest is aan jou. Kun jij alle valstrikken omzeilen en een nucleaire aanval voorkomen?

House of fear: cursed souls

1 tot 4 players

House of fear: cursed souls

Een mysterieuze en brute moord in een klein stadje schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat op een nacht occultisten het hele gezin hebben vermoord en hun ziel hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd in de muren werden opgesloten. Kun jij dit intrigerende mysterie oplossen? Ben je echt klaar om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en hard na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.

House of Fear: Call of Blood VR Escape Room

House of Fear: Call of Blood

1 tot 4 players

Jij bent de forensisch onderzoeker, in een race tegen de klok. Jouw taak is om de waarheid te ontrafelen en Emily te vinden. Door haar te helpen, hoop je haar de langverwachte rust te brengen die dit onschuldige kind tragisch is ontzegd. Maar je pad is bezaaid met verschrikkingen en nachtmerries die de grenzen van menselijk begrip tarten. Zal je de waarheid onthullen met je verstand intact, of zal de duisternis van de Delusion Psychiatric Clinic je voor altijd verteren?

Hoe werkt VR Escape Room?

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

Wil je de VR Escape Room ervaren? Dan is het handig om van te voren even te reserveren zodat wij de software vast voor je klaar kunnen zetten en jij zo snel mogelijk kan beginnen. We hebben in het VRcafe zes speelvelden. Kies afhankelijk van het aantal personen waarmee je tegelijk wilt spelen de hoeveelheid speelvelden. VR Escape Room is te reserveren voor 60, 90 of 120 minuten. 

VRcafe Escape Room deur met glow van binnen komen.

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Super middag gehad met mijn zoontje! Erg leuk en heel erg fijne mensen die goed begeleiden! Shout out naar Tom :)
Kiki Vermeulen
Kiki Vermeulen
2023-06-01
Bedankt voor het zeer geslaagde verjaardagsfeest voor onze dochter die 12 geworden is en met 8 vriendinnen kwam gamen. Don en zijn collega deden het geweldig qua begeleiding, maar zeker ook als gastheer met lekkere drankjes en hapjes. Ik heb zelf niet gespeeld, maar alleen al kijken naar die meiden was een feest! Gamen in duo’s met 1 bril was perfect en we konden het VR café goed op de fiets bereiken, waardoor we geen vriendinnen hoefden teleur te stellen, ze konden allemaal mee!
Chantal van Liefland
Chantal van Liefland
2023-05-25
Ik ben onlangs bij het VR Café geweest, en ik moet zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik omringd door een sfeer van opwinding en anticipatie. De inrichting was modern en uitnodigend, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kreeg ik een korte introductie over het gebruik van de VR-headsets en de bijbehorende controllers. Het personeel nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde en alle basisfuncties begreep. Ik waardeerde hun geduld en deskundigheid enorm. Het VR Café bood een indrukwekkende selectie van games en ervaringen aan, variërend van meeslepende avonturen tot ontspannende verkenningstochten.
Don Zandbergen
Don Zandbergen
2023-05-15
The VR Cafe in Haarlem was an absolute blast! We had the time of our lives with a group of 9 yo boys. The friendly staff made us feel at home, and the VR experience was mind-blowing. The top-notch equipment transported us to incredible virtual worlds, while the staff's patience and enthusiasm added an extra level of enjoyment. Highly recommended for an unforgettable adventure with friends!
Angie Misiag
Angie Misiag
2023-05-13
My kid had his birthday here with a group of 11 kids and everything went great. Thanks to the guys running the place.
ft
ft
2023-05-13
Awesome experience. Definitely a recommendation. Ask for Kenneth, he is the best VR guide 🔥✅
DJ Allstar
DJ Allstar
2023-05-12
Very nice experience. We were introduced to the VR gaming by Jeroen, who had no problem with explaining everything in english. Very friendly guy, always ready to help and giving handy tips. I recommend 1h for the beginners to get to know the way it works and then coming back for more. In general super fun!
Dorota Z
Dorota Z
2023-04-29
Aanrader voor een kinderfeestje! Wij hebben met een groep 8 en 9-jarigen een super leuke ochtend gehad. De 90 minuten vlogen voorbij.
Sanne Maarschalkerweerd
Sanne Maarschalkerweerd
2023-04-03
Leuk verjaardags partijtje gehad, de jongens weten wat ze doen en heel rekaxed. Fijn dat er ook ander vermaak is voor de ‘wachtende’ groep!
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2023-03-11
Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

Kortings dagen bij VRcafe

Op dinsdag en donderdag, voor slechts € 29,95, openen we de deuren naar universums waar je anders alleen maar van kon dromen. Of je nu een ervaren VR-reiziger bent of voor het eerst de stap waagt, dit is je kans om volledig op te gaan in de ervaring zonder je zorgen te maken over de kosten. Voor meer informatie over onze prijzen ga naar de prijzen pagina.
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

37
50
  •  

90 min

52
50
  •  
Populair

120 min

65
00
  •  

Reserveer hieronder jouw virtual reality escape room

BoEken

FAQ

Een VR Escape Room is een interactief spel waarbij je samen met vrienden en/of familie uitgedaagd wordt om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit gebeurt volledig in Virtual Reality. Onze VR Escape Rooms zijn geschikt voor jong en oud en aan te raden voor kleinere groepen tot 6 personen.

Een Escape Room duurt ongeveer 1 uur.

Nadat je het spel hebt gespeeld, kun je nog genieten van onze VR Experience , waarbij je toegang hebt tot meer dan 45 verschillende games.

De VR Escape Room wordt aangeraden vanaf 13 jaar.

Er zijn 5 verschillende VR Escape Rooms beschikbaar, elk met een eigen thema. Zo kan je bijvoorbeeld lopen in de wereld van Alice in Wonderland of rondkijken in de Jungle.

De Escape Rooms zijn onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Er is dus voor elk niveau een geschikte Escape Room beschikbaar.

Ja. Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waardoor je onder het genot van een drankje kunt meekijken naar hoe anderen het spel spelen.

De minimale en maximale groepsgroottes verschillen per Escape Room. De meeste Rooms kunnen vanaf 2 personen tot wel 6 spelers worden gespeeld.

Ja, het is mogelijk om een VR Escape Room event te boeken als cadeau voor iemand anders. Je kunt een cadeaubon aanschaffen of direct een boeking maken voor de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Er is geen specifieke dresscode voor het bezoeken van VRcafe, maar het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen omdat je tijdens de VR-experience bewegingen maakt.

Je kunt een boeking doen door het boekingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 (0)23 234 0606 of e-mailen naar [email protected]

Ja, je kunt je boeking annuleren of wijzigen via de website of door contact op te nemen ons. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden, afhankelijk van hoeveel tijd voor de geplande boeking je annuleert of wijzigt. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, direct bij je boeking.

Je hoeft niets speciaals mee te nemen. Alle benodigde VR-apparatuur wordt verstrekt.

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden.

Ja, er is een parkeergarage (Station Haarlem) naast het VRcafe, en het trein- en busstation zit voor de deur. Het VRcafe is daarmee makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

ons algehele aanbod

Beleef samen met vrienden of familie de gaafste avonturen in VR.

Deze dynamische PVP shooter is perfect vanaf 4 personen.

Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.