Experience

WAT IS een VR Experience?

Met de VR Experience krijg je de mogelijkheid om 45+ verschillende games te spelen. Je bent vrij om te doen wat jij wilt! Speel keer op keer jouw favoriet of varieer oneindig de tofste ervaringen

vr experience In het kort

SAMEN SPELEN

Kies je voor een eigen speelveld of wil je er liever eentje delen? Bij elk veld hoort één VR-bril en één beeldscherm. Speel met elkaar of tegen elkaar en ontdek de mogelijkheden van VR.

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

Hoe werkt vr experience?

In ons VRcafe hebben we in totaal zes speelvelden. Je kunt ervoor kiezen om een headset te delen, maar een eigen VR-bril is natuurlijk ook mogelijk! Bij een eigen headset kun je maximaal gebruik maken van de speeltijd en kun je naast alleen, ook nog eens in multiplayer met of tegen elkaar spelen! Bij een gedeelde headset is dit niet mogelijk omdat je de VR-bril onderling door wisselt. Hierdoor heb je iets minder speelminuten dan bij een eigen headset, maar ben je wel iets goedkoper uit. Daarnaast kunnen we je vertellen dat meekijken op het grote beeldscherm onder het genot van een drankje ook zeker niet verkeerd is!

Guy playing beat saber

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review over het VRcafe
Review over het VRcafe
Review over het VRcafe

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review over het VRcafe
Review over het VRcafe
Previous slide
Next slide
meer sfeerbeelden
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Boeken

LET OP!
Afspraak annuleren zonder annueringsverzekering is helaas niet mogelijk. Een annuleringsverzekering kan gekocht word voor €2,95 per persoon aan het einde van het boekingsproces.

Kosten terug bij annulering van te voren:
– Meer dan 24 uur: volledige bedrag terug
– Tussen 24 en 12 uur: 50% van het bedrag terug
– Minder dan 12 uur: annuleringsverzekering vervalt

FAQ

Een VR experience is een simulatie of een spel in de virtuele wereld. Wij beschikken in ons VRcafe over een aanbod van 45+ verschillende games en ervaring. Deze experiences zijn te verdelen in de genres sport, actie, racen, avontuur, story/role playing games, puzzels, survival, shooters, creative games, horror, rythm en exploration. Wanneer je bij ons de VR Experience boekt, ben je helemaal vrij om te doen wat jij wilt. Zo kun je jouw favoriet keer op keer spelen of juist oneindig vaak van game wisselen.

Naast de VR Experience kan je bij ons in het VR cafe VR Racen en VR Lasergamen. Ook kunnen wij een perfecte VR ervaring samenstellen op locatie.

Meer over ons VR aanbod

Op onze website is een pagina te vinden met al onze games inclusief de categorieën waarbinnen deze vallen. Benieuwd naar alle games? Klik hier om deze te bekijken.

Wanneer je de VR Experience boekt, kun je alle 45+ games en ervaringen spelen die wij in ons VRcafe aanbieden. Je mag hierbij zelf (na toestemming en uitleg) tussen de games wisselen. Het VR Racen en het VR Lasergamen zijn 2 aparte opties. Wanneer je de VR Experience boekt, reserveer je dus alle spellen exclusief het VR racen en VR Lasergamen. Wil je toch alle verschillende opties op dezelfde dag ervaren? Maak in dat geval een speciale afspraak hierover met het personeel. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen of even langs te lopen.

Beide opties zijn mogelijk. Er zijn VR-experiences beschikbaar voor zowel individuele als groepsboekingen.

Je kunt een VR-experience boeken door het boekingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 (0)23 234 0606 of e-mailen naar info@vrcafehaarlem.nl

Ja, je kunt je boeking annuleren of wijzigen via de website of door contact op te nemen ons. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden, afhankelijk van hoeveel tijd voor de geplande boeking je annuleert of wijzigt. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, direct bij je boeking.

Je hoeft niets speciaals mee te nemen. Alle benodigde VR-apparatuur wordt verstrekt. 

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en om eventuele vragen te beantwoorden.

De VR-experience is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, hoewel sommige spellen niet geschikt zijn voor kinderen omdat ze eng kunnen zijn. Er zijn echter genoeg spellen die leuk zijn voor kinderen en we helpen je graag om de juiste spellen te kiezen.

Ja, het is mogelijk om iets te eten of te drinken te krijgen tijdens de VR-experience. Er is een kleine snackbar beschikbaar met een aanbod aan hapjes en drankjes.

Ja, het is mogelijk om foto’s te maken tijdens de VR-experience.

Ja, dat is mogelijk. Er zijn een groot aantal spellen beschikbaar die geschikt zijn om samen in te spelen, dus je kunt tegen je vrienden of collega’s spelen.

Ja, het is mogelijk om een VR-experience te boeken als cadeau voor iemand anders. Je kunt een cadeaubon aanschaffen of direct een boeking maken voor de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Er is geen specifieke dresscode voor het bezoeken van VRcafe, maar het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen omdat je tijdens de VR-experience bewegingen maakt.

Ja, er is een parkeergarage (Station Haarlem) naast het VRcafe, en het trein- en busstation zit voor de deur. Het VRcafe is daarmee makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

ons algehele aanbod

Deze dynamische PVP shooter is perfect vanaf vier personen.

Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Leef je uit in onze VR Escape Rooms. Een populair concept in een virtueel jasje!

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.