Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Erlebnis of VR Fluchtzimmer boeking.

Gebruik de kortingscode: 𝗩𝗥𝗛𝗔𝗟𝗟𝗢𝗪𝗘𝗘𝗡𝟮𝟮s bij het plaatsen van een boeking. *𝘎𝘦𝘭𝘥𝘪𝘨 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯: 𝘻𝘢𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘨 29 𝘰𝘬𝘵𝘰𝘣𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘥𝘢𝘨 30 𝘰𝘬𝘵𝘰𝘣𝘦𝘳.

Kortingscode

HORROR GAMES VR EXPERIENCE

Deadhills
Hell Dimension VR
Affected the manor
The forest
Deadhills

Ervaar een nieuw soort meeslepende horror in Dreadhalls! Je zit diep gevangen in een enorme kerker. Verken het, overleef het en vind een manier om te ontsnappen.

Hell Dimension VR

Hell Dimension VR stelt je in staat om verschillende wapens uit te proberen door punten te gebruiken die je hebt verkregen tijdens het spelen. Probeer pistolen, jachtgeweren, slagwapens en zelfs een schild!

Affected the manor

Ervaar horror die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, terwijl je probeert te ontsnappen uit The Manor. Terreur loert om elke hoek als je dieper in het verlaten huis waagt en ontdekt dat het enige dat je in leven houdt je gezond verstand is, of het gebrek daaraan…

The forest

Als de enige overlevende van een passagiersvliegtuig crash, bevind je je in een mysterieus bos dat vecht om in leven te blijven tegen een samenleving van kannibalistische mutanten. Bouw, verken en overleef in deze angstaanjagende first person survival-horrorsimulator.


VR ERFAHRUNG BUCHEN

HORROR GAMES VR ESCAPE ROOM

The house of fear
Chernobyl
The house of fear

Ein mysteriöser und brutaler Mord in einer Kleinstadt schockiert die lokale Bevölkerung. Es wird gemunkelt, dass Okkultisten in einer Nacht die ganze Familie getötet und ihre Seele verflucht haben, sie für immer in

Chernobyl

Konden we het verleden maar veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderden… Is het mogelijk om de geschiedenis te veranderen? Reis terug in de tijd om te zien of je de historische gebeurtenis kunt veranderen. Wat gebeurde er op de avond van het ongeval? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellen… Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds treft…


VR ESCAPE ROOM BOEKEN

Bekijk ons aanbod games!

Open met Pasen

Zu Ostern geöffnet!

Am Sonntag, den 31. März, und Montag, den 1. April, feiern wir Ostern! Gut zu wissen: Wir haben an beiden Feiertagen geöffnet! Wenn Sie also noch auf der Suche nach einer lustigen Aktivität sind, besuchen Sie doch unser VR-Café für ein bisschen Virtual-Reality-Spaß!

Mehr lesen »