Racen

WIL JIJ VR RACEN ALS MAX VERSTAPPEN?

Word de volgende Max Verstappen en kom VR Racen bij het VRcafe! Speel de game Project Cars 2 VR en race alleen of samen met vrienden op tientallen bekende en beruchte circuits van over de hele wereld. Kies je eigen auto en ervaar hoe het is om door de bochten te scheuren als een echte coureur. Ben jij degene die als kampioen over de finish gaat? VR racen is een unieke ervaring die je niet wilt missen! Trek je racingpak aan en maak je klaar om te knallen!

VR Racen In het kort

racestuur icon

RACE SEAT

Met onze PlaySeat Evolution zit je altijd goed! Voeg daarbij het Logitech G920 stuur en de pedalen toe en je hebt de perfecte set-up om de meest realistische ervaring te beleven.

FORMULE 1 OF KARTEN?

Met keuze uit ruim 60 bekende of beruchte circuits en 180 verschillende auto’s, waaronder F1 en karten, is het spel Project Cars 2 VR een van de meest toffe VR race games om te spelen! 

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens met elkaar meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

SAMEN SPELEN

Met onze race seats en headsets bieden we de mogelijkheid om met vier personen tegelijkertijd te spelen. Misschien word jij wel de nieuwe nummer één!

Hoe werkt VR Racen?

Reserveer jouw VR race experience om samen of alleen een virtueel race avontuur te beleven. Kies voor een eigen set-up of deel een VR-bril en raceseat. Bij een eigen set-up kun je maximaal gebruik maken van de speeltijd en kun je naast alleen, ook nog eens in multiplayer tegen elkaar spelen! Bij een gedeelde set-up is dit niet mogelijk omdat je onderling door wisselt. Hierdoor heb je iets minder speelminuten dan bij een eigen set-up, maar ben je wel goedkoper uit. Daarnaast kunnen we je vertellen dat meekijken op het grote beeldscherm onder het genot van een drankje ook zeker niet verkeerd is!

Race stoel met stuur en pedalen
Review over het VRcafe

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review over het VRcafe
Review over het VRcafe
Previous slide
Next slide
meer sfeerbeelden
vr munt gif

Prijzen

Voor 1 race seat.

30 min

25
  •  

60 min

35
  •  
Populair

90 min

50
  •  

120 min

60
  •  

Boeken

LET OP!
Afspraak annuleren zonder annuleringsverzekering is helaas niet mogelijk. Een annuleringsverzekering kan gekocht word voor €2,95 per persoon aan het einde van het boekingsproces.

Kosten terug bij annulering van te voren:
– Meer dan 24 uur: volledige bedrag terug
– Tussen 24 en 12 uur: 50% van het bedrag terug
– Minder dan 12 uur: annuleringsverzekering vervalt

FAQ

VR Racen bij het VRcafe is de ultieme race-ervaring waarbij je de kans krijgt om in de voetsporen te treden van je favoriete coureur, of het nu Max Verstappen is of iemand anders.

Om VR Racen te spelen, kun je een eigen race stoel reserveren. Bij je eigen set-up heb je de beschikking over een eigen VR-bril en race seat.

Voor VR Racen raden wij een leeftijd van 10 jaar aan. Dit omdat de pedalen vaak te ver weg staan bij kinderen onder de 10 jaar. Daarnaast wordt VR Racen vaak als intens omschreven, waardoor wij deze spelvorm niet aanraden voor jonge kinderen. Indien de ouders zelf aangeven dat het mogelijk is, mogen ook kinderen vanaf 8 jaar bij ons VR Racen. 

Je kunt zowel alleen als in multiplayer tegen elkaar kunt spelen. Alle VR-brillen zijn verbonden aan een beeldscherm waardoor je samen met vrienden en familie kunt meekijken wie er als eerst over de finish schiet!

Wel raden VR Racen af voor kinderen onder de 8 jaar omdat de VR-brillen en -headset misschien te groot zijn en de ervaring daardoor minder comfortabel is.

Ja, VR racen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Houd er wel rekening mee dat sommige circuits en auto’s misschien te uitdagend kunnen zijn voor jongere kinderen. We raden aan om te kiezen voor een circuit met een lagere moeilijkheidsgraad en een auto met goede bestuurbaarheid als je met jongere kinderen speelt. Als je twijfelt of VR racen geschikt is voor jouw kind, neem dan contact met ons op zodat we samen met jou een passende keuze kunnen maken.

Een VR Racen sessie duurt 60, 90 of 120 minuten, afhankelijk van jouw keuze.

Je kunt met maximaal 4 personen tegelijk racen.

Je hoeft niets mee te nemen. Wij zorgen voor alle benodigde uitrusting, zoals VR-brillen, headsets, race seats en sturen.

Het is mogelijk dat sommige mensen misselijk worden tijdens VR racen, vooral als ze gevoelig zijn voor wagenziekte. Als je gevoelig bent voor wagenziekte, raden we aan om de VR experience te boeken. Als je echter geen problemen hebt met wagenziekte, dan hoef je je geen zorgen te maken en kun je volop genieten van VR racen.

Ja, elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waardoor je onder het genot van een drankje kunt meekijken naar hoe anderen het spel spelen.

Ja, het is mogelijk om een VR Lasergame event te boeken als cadeau voor iemand anders. Je kunt een cadeaubon aanschaffen of direct een boeking maken voor de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Er is geen specifieke dresscode voor het bezoeken van VRcafe, maar het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen omdat je tijdens de VR-experience bewegingen maakt.

Je kunt een boeking doen door het boekingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 (0)23 234 0606 of e-mailen naar info@vrcafehaarlem.nl

Ja, je kunt je boeking annuleren of wijzigen via de website of door contact op te nemen ons. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden, afhankelijk van hoeveel tijd voor de geplande boeking je annuleert of wijzigt. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, direct bij je boeking.

ons algehele aanbod

Beleef samen met vrienden of familie de gaafste avonturen in VR.

Deze dynamische PVP shooter is perfect vanaf vier personen.

Leef je uit in onze VR Escape Rooms. Een populair concept in een virtueel jasje!

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.