Lasergamen

WAT IS VR Lasergamen?

Durf jij het aan om te strijden in VR Lasergamen, de ultieme lasergame ervaring in een gigantische virtuele wereld vol metershoge torens? Spring en teleporteer jezelf van de ene naar de andere toren en neem het op tegen team fire of team ice. Buig, richt en schiet jouw tegenstander af, maar kijk goed om je heen en pas op! De lichtgevende torens in het VRcafe maken de virtuele wereld nóg realistischer. Doe mee aan dit leuke uitje voor groepen van alle leeftijden en beleef de spannende VR Lasergamen strijd. Boek nu jouw plek en laat je lasergame skills zien!.

VR Lasergamen In het kort

TORENS

De lichtgevende torens zijn misschien wel het gaafste onderdeel van de VR Lasergame experience. Deze torens zijn zowel te vinden in de virutele wereld als in het VRcafe waardoor de ervaring nóg realistischer wordt. 

HAPTIC VESTS

Door het dragen van onze haptische vesten voel je precies waar de laser van de tegenstander jou geraakt heeft. Deze lasergame vesten zorgen net als de torens voor een extra realistische en nog toffere  experience.

MEEKIJKEN

Ben je een ronde niet aan de beurt? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. Daarnaast is er via onze beamer een overview van het hele spel te zien.

GAME MODES

Versla de vijand en verzamel punten in Team Deathmatch. In Elimination modus elimineer je om te winnen elke tegenstander en last but not least kun je in Goal Tower punten verzamelen door de torens van jouw vijand te kapen!

Hoe werkt VR Lasergamen?

Wil je komen VR lasergamen? Dan is het handig om van te voren even te reserveren zodat wij de torens vast voor je klaar kunnen zetten en kun jij zo snel mogelijk beginnen. We hebben in het VRcafe zes speelvelden. Kies afhankelijk van het aantal personen waarmee je tegelijk wilt spelen voor vier of zes velden. VR Lasergamen is te reserveren voor 60, 90 of 120 minuten. 

Twee mensen spelen VR Lasergamen met twee Tower-tag torens
Review van Marlieke

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review van Fenna
Review van Jelle
Previous slide
Next slide
meer sfeerbeelden
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Boeken

LET OP!
Afspraak annuleren zonder annuleringsverzekering is helaas niet mogelijk. Een annuleringsverzekering kan gekocht word voor €2,95 per persoon aan het einde van het boekingsproces.

Kosten terug bij annulering van te voren:
– Meer dan 24 uur: volledige bedrag terug
– Tussen 24 en 12 uur: 50% van het bedrag terug
– Minder dan 12 uur: annuleringsverzekering vervalt

FAQ

VR Lasergamen is lasergamen in een gigantische virtuele wereld vol metershoge torens. Je kunt springen en teleporteren van de ene naar de andere toren en starten met de strijd tussen team fire en team ice. De lichtgevende torens in het VRcafe en de haptische vesten maken de ervaring nóg realistischer.

Wij raden VR Lasergamen aan vanaf 4 personen. VR Lasergamen speel je namelijk in teams van 2 tegen 2 of 3 tegen 3. Wanneer je met 2 personen langs komt om te VR Lasergamen zullen de teams aangevuld moeten worden met bots (computergestuurde personen). Uit ervaring kunnen wij stellen dat VR Lasergamen veel leuker om te spelen met echte mensen dan met bots. Vandaar dat wij het VR Lasergamen aanraden vanaf 4 personen.

VR Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Je speelt VR Lasergamen in teams van 2 of 3 personen en elke strijd duurt ongeveer 5-8 minuten per ronde. De lichtgevende torens en haptische vesten maken de ervaring nóg realistischer. Als je niet aan de beurt bent, kun je meekijken op een beeldscherm of via de beamer een overview van het hele spel zien.

Ja, elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waardoor je onder het genot van een drankje kunt meekijken naar hoe anderen het spel spelen.

Ja, het is mogelijk om een VR Lasergame event te boeken als cadeau voor iemand anders. Je kunt een cadeaubon aanschaffen of direct een boeking maken voor de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Er is geen specifieke dresscode voor het bezoeken van VRcafe, maar het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen omdat je tijdens de VR-experience bewegingen maakt.

Je kunt een boeking doen door het boekingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 (0)23 234 0606 of e-mailen naar info@vrcafehaarlem.nl

Ja, je kunt je boeking annuleren of wijzigen via de website of door contact op te nemen ons. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden, afhankelijk van hoeveel tijd voor de geplande boeking je annuleert of wijzigt. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, direct bij je boeking.

ons algehele aanbod

Beleef samen met vrienden of familie de gaafste avonturen in VR.

Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Leef je uit in onze VR Escape Rooms. Een populair concept in een virtueel jasje!

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.