Lasergamen

WAT IS VR Lasergamen?

Durf jij het aan om te strijden in VR Lasergamen, de ultieme lasergame ervaring in een gigantische virtuele wereld vol metershoge torens? Spring en teleporteer jezelf van de ene naar de andere toren en neem het op tegen team fire of team ice. Buig, richt en schiet jouw tegenstander af, maar kijk goed om je heen en pas op! De lichtgevende torens in het VRcafe maken de virtuele wereld nóg realistischer. Doe mee aan dit leuke uitje voor groepen van alle leeftijden en beleef de spannende VR Lasergamen strijd. Boek nu jouw plek en laat je lasergame skills zien!

Vanaf €29,95 p.p

VR LASERGAMEN IN HET KORT

14torens Lasergamen icon

TORENS

De lichtgevende torens zijn misschien wel het gaafste onderdeel van de VR Lasergame experience. Deze torens zijn zowel te vinden in de virutele wereld als in het VRcafe waardoor de ervaring nóg realistischer wordt. 

hepticvest icon lasergamen

HAPTIC VESTS

Door het dragen van onze haptische vesten voel je precies waar de laser van de tegenstander jou geraakt heeft. Deze lasergame vesten zorgen net als de torens voor een extra realistische en nog toffere  experience.

vierplus2 icon lasergamen

VANAF 4 SPELERS

Bij ons heb je de mogelijkheid om VR-Lasergamen te spelen vanaf een groep van 4 spelers.
16 gamemodes Lasergamen icon

GAME MODES

Versla de vijand en verzamel punten in Team Deathmatch. In Elimination modus elimineer je om te winnen elke tegenstander en last but not least kun je in Goal Tower punten verzamelen door de torens van jouw vijand te kapen!

Hoe werkt VR Lasergamen?

Wil je komen VR lasergamen? Dan is het handig om van te voren even te reserveren zodat wij de torens vast voor je klaar kunnen zetten en kun jij zo snel mogelijk beginnen. We hebben in het VRcafe zes speelvelden. Kies afhankelijk van het aantal personen waarmee je tegelijk wilt spelen voor vier of zes velden. VR Lasergamen is te reserveren voor 60, 90 of 120 minuten. 

Twee mensen spelen VR Lasergamen met twee Tower-tag torens

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Super middag gehad met mijn zoontje! Erg leuk en heel erg fijne mensen die goed begeleiden! Shout out naar Tom :)
Kiki Vermeulen
Kiki Vermeulen
2023-06-01
Bedankt voor het zeer geslaagde verjaardagsfeest voor onze dochter die 12 geworden is en met 8 vriendinnen kwam gamen. Don en zijn collega deden het geweldig qua begeleiding, maar zeker ook als gastheer met lekkere drankjes en hapjes. Ik heb zelf niet gespeeld, maar alleen al kijken naar die meiden was een feest! Gamen in duo’s met 1 bril was perfect en we konden het VR café goed op de fiets bereiken, waardoor we geen vriendinnen hoefden teleur te stellen, ze konden allemaal mee!
Chantal van Liefland
Chantal van Liefland
2023-05-25
Ik ben onlangs bij het VR Café geweest, en ik moet zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik omringd door een sfeer van opwinding en anticipatie. De inrichting was modern en uitnodigend, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kreeg ik een korte introductie over het gebruik van de VR-headsets en de bijbehorende controllers. Het personeel nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde en alle basisfuncties begreep. Ik waardeerde hun geduld en deskundigheid enorm. Het VR Café bood een indrukwekkende selectie van games en ervaringen aan, variërend van meeslepende avonturen tot ontspannende verkenningstochten.
Don Zandbergen
Don Zandbergen
2023-05-15
The VR Cafe in Haarlem was an absolute blast! We had the time of our lives with a group of 9 yo boys. The friendly staff made us feel at home, and the VR experience was mind-blowing. The top-notch equipment transported us to incredible virtual worlds, while the staff's patience and enthusiasm added an extra level of enjoyment. Highly recommended for an unforgettable adventure with friends!
Angie Misiag
Angie Misiag
2023-05-13
My kid had his birthday here with a group of 11 kids and everything went great. Thanks to the guys running the place.
ft
ft
2023-05-13
Awesome experience. Definitely a recommendation. Ask for Kenneth, he is the best VR guide 🔥✅
DJ Allstar
DJ Allstar
2023-05-12
Very nice experience. We were introduced to the VR gaming by Jeroen, who had no problem with explaining everything in english. Very friendly guy, always ready to help and giving handy tips. I recommend 1h for the beginners to get to know the way it works and then coming back for more. In general super fun!
Dorota Z
Dorota Z
2023-04-29
Aanrader voor een kinderfeestje! Wij hebben met een groep 8 en 9-jarigen een super leuke ochtend gehad. De 90 minuten vlogen voorbij.
Sanne Maarschalkerweerd
Sanne Maarschalkerweerd
2023-04-03
Leuk verjaardags partijtje gehad, de jongens weten wat ze doen en heel rekaxed. Fijn dat er ook ander vermaak is voor de ‘wachtende’ groep!
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2023-03-11
Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

Kortings dagen bij VRcafe

Op dinsdag en donderdag, voor slechts € 29,95, openen we de deuren naar universums waar je anders alleen maar van kon dromen. Of je nu een ervaren VR-reiziger bent of voor het eerst de stap waagt, dit is je kans om volledig op te gaan in de ervaring zonder je zorgen te maken over de kosten. Voor meer informatie over onze prijzen ga naar de prijzen pagina.
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

37
50
  •  

90 min

52
50
  •  
Populair

120 min

65
00
  •  

Reserveer hieronder jouw virtual reality lasergame ervaring!

BoEken

Disclaimer: Op dit moment functioneert VR lasergamen niet, daarom bieden we hier een uitstekend alternatief voor aan.

FAQ

VR Lasergamen is lasergamen in een gigantische virtuele wereld vol metershoge torens. Je kunt springen en teleporteren van de ene naar de andere toren en starten met de strijd tussen team fire en team ice. De lichtgevende torens in het VRcafe en de haptische vesten maken de ervaring nóg realistischer.

Wij raden VR Lasergamen aan vanaf 4 personen. VR Lasergamen speel je namelijk in teams van 2 tegen 2 of 3 tegen 3. Wanneer je met 2 personen langs komt om te VR Lasergamen zullen de teams aangevuld moeten worden met bots (computergestuurde personen). Uit ervaring kunnen wij stellen dat VR Lasergamen veel leuker om te spelen met echte mensen dan met bots. Vandaar dat wij het VR Lasergamen aanraden vanaf 4 personen.

VR Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Je speelt VR Lasergamen in teams van 2 of 3 personen en elke strijd duurt ongeveer 5-8 minuten per ronde. De lichtgevende torens en haptische vesten maken de ervaring nóg realistischer. Als je niet aan de beurt bent, kun je meekijken op een beeldscherm of via de beamer een overview van het hele spel zien.

Ja, elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waardoor je onder het genot van een drankje kunt meekijken naar hoe anderen het spel spelen.

Ja, het is mogelijk om een VR Lasergame event te boeken als cadeau voor iemand anders. Je kunt een cadeaubon aanschaffen of direct een boeking maken voor de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Er is geen specifieke dresscode voor het bezoeken van VRcafe, maar het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen omdat je tijdens de VR-experience bewegingen maakt.

Je kunt een boeking doen door het boekingsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar +31 (0)23 234 0606 of e-mailen naar info@vrcafehaarlem.nl

Ja, je kunt je boeking annuleren of wijzigen via de website of door contact op te nemen ons. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden, afhankelijk van hoeveel tijd voor de geplande boeking je annuleert of wijzigt. Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten, direct bij je boeking.

ons algehele aanbod

Beleef samen met vrienden of familie de gaafste avonturen in VR.

Treed in de voetsporen van Max Verstappen tijdens het VR racen.

Leef je uit in onze VR Escape Rooms. Een populair concept in een virtueel jasje!

Het het VRcafe in huis en ontsnap naar een corona VRije wereld met de VR@HOME box.