kinderfeestje

Wat is een VR kinderfeestje?

Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje dat je kind nooit zal vergeten? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Wij bieden een ruim aanbod aan virtuele ervaringen, van dansen met laser zwaarden tot VR Racen. Laat je kind genieten van de leukste activiteiten, terwijl jij als ouder ontspannen kunt toekijken. Onze VR-brillen zijn gekoppeld aan beeldschermen, zodat je ook gezellig mee kunt kijken en genieten van een drankje. Boek nu jouw VR kinderfeestje bij het VRcafe en geef je kind een onvergetelijke dag cadeau. Maak het feestje compleet met hapjes en drankjes en beleef deze speciale dag samen met je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Vanaf €37,50 p.p.

VR Kinderfeestje in het kort

FEEST

Het kinderfeestje is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Bij aankomst krijgen ze eerst een uitleg en kunnen daarna direct met begeleiding beginnen.

45+ verschillende games

VR EXPERIENCE

Er zijn meer dan 45 verschillende, kindvriendelijke virtuele spellen te ontdekken, zoals Elven Assassin en Beat Saber. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat ze zich zullen vervelen of dat de spellen te eng zijn.

VR Racen Playseat Icon

RACEN

Met onze race seats en headsets bieden we de mogelijkheid om met vier personen tegelijkertijd te racen. Wij zoeken naar de nieuwe Max Verstappen!

mensen die kijken naar een schem

MEEKIJKEN

Als ouder hoef je niet alleen maar toe te kijken, want elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waar je gezellig mee kunt kijken. Zo kun je genieten van een drankje terwijl de kinderen zich uitleven in de virtuele wereld.

Hoe werkt vr kinderfeestje

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor je zoon of dochter organiseren? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Wij bieden twee verschillende arrangementen voor jouw VR kinderfeestje: VR Racen of de VR Experience. Bij de VR Experience hebben de kinderen de kans om 45+ verschillende games te ontdekken, waaronder Tiktok hits zoals Gorilla Tag. Dit arrangement is te boeken vanaf drie kinderen. Laat je kind genieten van de leukste virtuele ervaringen en beleef samen een onvergetelijk feestje!

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Super middag gehad met mijn zoontje! Erg leuk en heel erg fijne mensen die goed begeleiden! Shout out naar Tom :)
Kiki Vermeulen
Kiki Vermeulen
2023-06-01
Bedankt voor het zeer geslaagde verjaardagsfeest voor onze dochter die 12 geworden is en met 8 vriendinnen kwam gamen. Don en zijn collega deden het geweldig qua begeleiding, maar zeker ook als gastheer met lekkere drankjes en hapjes. Ik heb zelf niet gespeeld, maar alleen al kijken naar die meiden was een feest! Gamen in duo’s met 1 bril was perfect en we konden het VR café goed op de fiets bereiken, waardoor we geen vriendinnen hoefden teleur te stellen, ze konden allemaal mee!
Chantal van Liefland
Chantal van Liefland
2023-05-25
Ik ben onlangs bij het VR Café geweest, en ik moet zeggen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik omringd door een sfeer van opwinding en anticipatie. De inrichting was modern en uitnodigend, en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij aankomst kreeg ik een korte introductie over het gebruik van de VR-headsets en de bijbehorende controllers. Het personeel nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik me comfortabel voelde en alle basisfuncties begreep. Ik waardeerde hun geduld en deskundigheid enorm. Het VR Café bood een indrukwekkende selectie van games en ervaringen aan, variërend van meeslepende avonturen tot ontspannende verkenningstochten.
Don Zandbergen
Don Zandbergen
2023-05-15
The VR Cafe in Haarlem was an absolute blast! We had the time of our lives with a group of 9 yo boys. The friendly staff made us feel at home, and the VR experience was mind-blowing. The top-notch equipment transported us to incredible virtual worlds, while the staff's patience and enthusiasm added an extra level of enjoyment. Highly recommended for an unforgettable adventure with friends!
Angie Misiag
Angie Misiag
2023-05-13
My kid had his birthday here with a group of 11 kids and everything went great. Thanks to the guys running the place.
ft
ft
2023-05-13
Awesome experience. Definitely a recommendation. Ask for Kenneth, he is the best VR guide 🔥✅
DJ Allstar
DJ Allstar
2023-05-12
Very nice experience. We were introduced to the VR gaming by Jeroen, who had no problem with explaining everything in english. Very friendly guy, always ready to help and giving handy tips. I recommend 1h for the beginners to get to know the way it works and then coming back for more. In general super fun!
Dorota Z
Dorota Z
2023-04-29
Aanrader voor een kinderfeestje! Wij hebben met een groep 8 en 9-jarigen een super leuke ochtend gehad. De 90 minuten vlogen voorbij.
Sanne Maarschalkerweerd
Sanne Maarschalkerweerd
2023-04-03
Leuk verjaardags partijtje gehad, de jongens weten wat ze doen en heel rekaxed. Fijn dat er ook ander vermaak is voor de ‘wachtende’ groep!
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2023-03-11
Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

FAQ

Het kinderfeestje in het VRcafe is geschikt voor alle kids vanaf 8 jaar.

De kinderen kunnen bijvoorbeeld beschermen met pijl en boog in Elven Assassin, dansen met laserzwaarden in Beat Saber, en nog veel meer. Er zijn meer dan 45 verschillende games beschikbaar, dus vervelen is niet aan de orde!

Bij VR lasergamen verstoppen de kinderen zich achter lichtgevende torens en schieten ze met laserpistolen op elkaar. Door onze speciale lasergame-vesten voelen de kinderen exact waar ze geraakt worden. Oppassen dus!

Ja, elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm, zodat je als moeder gezellig mee kunt kijken en genieten van een drankje.

Je kunt kiezen uit twee verschillende arrangementen voor het VR kinderfeestje: VR lasergamen of de VR Experience, waarbij je de kans hebt om 45+ verschillende games te ontdekken. De VR Experience is te boeken vanaf drie kinderen en voor VR lasergamen ben je al welkom vanaf zes personen.

Ja, je mag een verjaardagstaart en kadootjes meenemen naar het VRcafe. We hebben ook een tafel speciaal gereserveerd voor het feestje, zodat je alles op een leuke manier kunt uitdelen.

Er zijn ook gratis arcadekasten en andere spellen aanwezig in het VRcafe, dus naast de virtuele ervaringen is er nog genoeg te doen om de kinderen bezig te houden.

Wij hebben een selectie kindvriendelijke spellen geselecteerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de spellen te eng zullen zijn voor de kinderen.

Ja, er is voldoende begeleiding aanwezig die voldoende kennis heeft om te werken met kinderen. Onze begeleiders zullen ervoor zorgen dat het feestje soepel verloopt en dat iedereen zich veilig en comfortabel voelt.

Ja. Als ouder ben je natuurlijk ook welkom om mee te doen aan de VR activiteiten.

Pakket keuze
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

37
50
 •  

90 min

52
50
 •  
Populair

120 min

65
00
 •  

Reserveer hieronder jouw virtual reality kinderfeestje

EXtra opties

Bekijk onze Menukaart voor meer aanbod.

onbeperkt 1

Drinken
12
50
P.P
 • Koffie / Thee
 • Frisdrank
 • Bionades
 • Gingerbeer
 • Energiedrank
 • Vitamine waters
 • En meer

onbeperkt 2

Drinken + Eten
17
50
P.P
 • Alles van onbeperkt 1
 • Mix garnituur
 • Bitterballen
 • Friet
 • Chips
 • Candy
 • Cookies
 • Ice cream
Populair

Onbeperkt 3

Drinken + Eten Deluxe
22
50
P.P
 • Alles van onbeperkt 1
 • Alles van onbeperkt 2
 • Olijven / Noten mix
 • Variërende dips
 • Turkse broden
 • Tapenades
 • Vers fruit(water)
 • Gesneden groentes

BoEken

taartje Erbij?

Voeg een smakelijke verrassing toe aan je kinderfeestje met onze heerlijke taarten! Maak je feest compleet met een onweerstaanbare traktatie waar iedereen van zal genieten!

Je kan kiezen uit:

Disclaimer: Op dit moment functioneert VR lasergamen niet, daarom bieden we hier een uitstekend alternatief voor aan.

wat anderen ook bekeken

Huur het hele cafe af en krijg toegang tot alle tien de speelvelden.

Bepaal zelf het bedrag en haal jouw cadeaubon op in het cafe.