kinderfeestje

Wat is een VR kinderfeestje?

Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje dat je kind nooit zal vergeten? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Wij bieden een ruim aanbod aan virtuele ervaringen, van dansen met laser zwaarden tot VR Lasergamen. Laat je kind genieten van de leukste activiteiten, terwijl jij als moeder ontspannen kunt toekijken. Onze VR-brillen zijn gekoppeld aan beeldschermen, zodat je ook gezellig mee kunt kijken en genieten van een drankje. Boek nu jouw VR kinderfeestje bij het VRcafe en geef je kind een onvergetelijke dag cadeau. Maak het feestje compleet met hapjes en drankjes en beleef deze speciale dag samen met je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

vr kinderfeestje In het kort

FEEST

Het kinderfeestje is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar en bij aankomst krijgen ze wat te drinken en iets lekkers.

VR EXPERIENCE

Er zijn meer dan 45 verschillende, kindvriendelijke virtuele spellen te ontdekken, zoals Elven Assassin en Beat Saber. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat ze zich zullen vervelen of dat de spellen te eng zijn.

VR LASERGAMEN

Tijdens het kinderfeestje kunnen je kinderen zich uitleven in spannende lasergame-spellen. Ze kunnen zich verschuilen achter lichtgevende torens en voelen precies waar ze geraakt worden met speciale lasergame-vesten.

MEEKIJKEN

Als ouder hoef je niet alleen maar toe te kijken, want elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm waar je gezellig mee kunt kijken. Zo kun je genieten van een drankje terwijl je kinderen zich uitleven in de virtuele wereld.

Hoe werkt vr kinderfeestje

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor je zoon of dochter organiseren? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Wij bieden twee verschillende arrangementen voor jouw VR kinderfeestje: VR lasergamen of de VR Experience. Bij de VR Experience hebben de kinderen de kans om 45+ verschillende games te ontdekken. Dit arrangement is te boeken vanaf drie kinderen. Voor VR lasergamen ben je al welkom vanaf zes personen. Laat je kind genieten van de leukste virtuele ervaringen en beleef samen een onvergetelijk feestje.

Review van Sab

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review van Ayona
Review van Jeroen
Previous slide
Next slide
meer sfeerbeelden
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril.

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Reserveer hieronder direct jouw VR experience

Boeken

LET OP!
Afspraak annuleren zonder annuleringsverzekering is helaas niet mogelijk. Een annuleringsverzekering kan gekocht word voor €2,95 per persoon aan het einde van het boekingsproces.

Kosten terug bij annulering van te voren:
– Meer dan 24 uur: volledige bedrag terug
– Tussen 24 en 12 uur: 50% van het bedrag terug
– Minder dan 12 uur: annuleringsverzekering vervalt

FAQ

Het kinderfeestje in het VRcafe is geschikt voor alle kids vanaf 8 jaar.

Alle kinderen krijgen aan het begin van het virtuele avontuur wat te drinken en iets lekkers.

De kinderen kunnen bijvoorbeeld beschermen met pijl en boog in Elven Assassin, dansen met laserzwaarden in Beat Saber, en nog veel meer. Er zijn meer dan 45 verschillende games beschikbaar, dus vervelen is niet aan de orde!

Bij VR lasergamen verstoppen de kinderen zich achter lichtgevende torens en schieten ze met laserpistolen op elkaar. Door onze speciale lasergame-vesten voelen de kinderen exact waar ze geraakt worden. Oppassen dus!

Ja, elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm, zodat je als moeder gezellig mee kunt kijken en genieten van een drankje.

Je kunt kiezen uit twee verschillende arrangementen voor het VR kinderfeestje: VR lasergamen of de VR Experience, waarbij je de kans hebt om 45+ verschillende games te ontdekken. De VR Experience is te boeken vanaf drie kinderen en voor VR lasergamen ben je al welkom vanaf zes personen.

Ja, je mag een verjaardagstaart en kadootjes meenemen naar het VRcafe. We hebben ook een tafel speciaal gereserveerd voor het feestje, zodat je alles op een leuke manier kunt uitdelen.

Er zijn ook gratis arcadekasten en andere spellen aanwezig in het VRcafe, dus naast de virtuele ervaringen is er nog genoeg te doen om de kinderen bezig te houden.

Wij hebben een selectie kindvriendelijke spellen geselecteerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de spellen te eng zullen zijn voor de kinderen.

Ja, er is voldoende begeleiding aanwezig die voldoende kennis heeft om te werken met kinderen. Onze begeleiders zullen ervoor zorgen dat het feestje soepel verloopt en dat iedereen zich veilig en comfortabel voelt.

Ja. Als ouder ben je natuurlijk ook welkom om mee te doen aan de VR activiteiten.

wat anderen ook bekeken

Huur het hele cafe af en krijg toegang tot alle tien de speelvelden.

Bepaal zelf het bedrag en haal jouw cadeaubon op in het cafe.