Groepsactiviteiten

WAT ZIJN ONZE vr Groepsactiviteiten?

Vind hier alle VR Groepsactiviteiten die wij aanbieden. Ben jij opzoek naar een speciaal uitje bij het VRcafe? Misschien wel een kinderfeestje of een bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder!

Poppetjes vip arrangementen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Dan ben je bij het VRcafe aan het juiste adres. Kom bij ons langs in groepen van maximaal 50 personen voor de leukste virtuele ervaring. Van teambuilding tot toffe games, we hebben voor ieder wat wils! 

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een kinderfeestje! Kom dansen met laser zwaarden, duiken in de zee, vlieg in het rond of bouw een sneeuwfort. Jouw kinderfeestje bij het VRcafe is alles in één!

  • 60 min €35,-
  • 90 min €50,-
  • 120 min €60,-

Zoek je nog een unieke aanvulling voor jouw evenement of ben je op zoek naar een tof uitje? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te verrassen. We zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten, verjaardagen, festivals en meer! 

Hoe tof is het om het hele VRcafe voor jezelf te hebben? Dat kan met ons VIP arrangement. Huur het hele cafe af en krijg toegang tot alle zes de speelvelden. Je kunt deze velden gebruiken voor verschillende experiences, ook voor VR Lasergamen, het VR Racen en meer. Ook de bar, airhockeytafel en arcades zijn gereserveerd voor jullie alleen. 

Op zoek naar een onvergetelijke groepsactiviteit?

Bezoek onze social media pagina’s voor inspiratie en informatie over onze groepsactiviteiten.