Groepsactiviteiten

WAT ZIJN ONZE vr Groepsactiviteiten?

Vind hier alle VR Groepsactiviteiten die wij aanbieden. Ben jij opzoek naar een speciaal uitje bij het VRcafe? Misschien wel een kinderfeestje of een bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder!

Poppetjes vip arrangementen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Dan ben je bij het VRcafe aan het juiste adres. Kom bij ons langs in groepen van maximaal 50 personen voor de leukste virtuele ervaring. Van teambuilding tot toffe games, we hebben voor ieder wat wils! 

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een kinderfeestje! Kom dansen met laser zwaarden, duiken in de zee, vlieg in het rond of bouw een sneeuwfort. Jouw kinderfeestje bij het VRcafe is alles in één!

Zoek je nog een unieke aanvulling voor jouw evenement of ben je op zoek naar een tof uitje? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te verrassen. We zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten, verjaardagen, festivals en meer! 

Duik samen met je vrijgezellenfeest in de opwindende wereld van VR en beleef een onvergetelijk avontuur vol virtuele ervaringen. Geniet van spannende en vermakelijke activiteiten terwijl elke VR-bril verbonden is met een beeldscherm, zodat je gezellig kunt meekijken en samen met anderen kunt genieten van een drankje. Dit unieke VR-uitje tilt je vrijgezellenfeest naar een nieuw niveau. Boek nu voor groepen tot 50 personen en maak deze bijzondere ervaring mee met je vrienden.

Ontdek de opwindende wereld van VR tijdens jullie teamuitje! Beleef een onvergetelijk avontuur vol virtuele ervaringen. Elk van jullie krijgt een VR-bril met een verbonden beeldscherm, zodat jullie samen kunnen kijken en genieten van spannende activiteiten. Boek nu voor groepen tot 50 personen en maak deze bijzondere ervaring mee met je team.

Ontdek de opwindende wereld van VR samen met je (sport)club of jeugdbeweging! Duik in een onvergetelijk avontuur vol virtuele ervaringen en laat je groep genieten van spannende en vermakelijke activiteiten. Met een breed scala aan teambuilding-activiteiten en games, tilt dit VR-uitje je club of jeugdbeweging naar een nieuw niveau. Elke VR-bril is verbonden met een beeldscherm, waardoor je gezellig kunt meekijken en samen met anderen kunt genieten terwijl je van een drankje geniet. Boek nu voor groepen tot 50 personen en beleef deze unieke ervaring met je clubleden of jeugdbewegingsleden.

Op zoek naar een onvergetelijke groepsactiviteit?

Bezoek onze social media pagina’s voor inspiratie en informatie over onze groepsactiviteiten.