Info

Wat is onze overige informatie?

Ben je benieuwd naar alle overige informatie over het VRcafe? Zoek dan niet verder! Op deze pagina’s vind je bijvoorbeeld alles over toernooien, ons grote aanbod aan games en de heerlijke snacks op onze menukaart!

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een kinderfeestje! Kom dansen met laser zwaarden, duiken in de zee, vlieg in het rond of bouw een sneeuwfort. Jouw kinderfeestje bij het VRcafe is alles in één!

Toe aan een hapje of een drankje tussen het gamen door? Relax bij ons met een warm hapje of een zoete snack en een lekker drankje. Bekijk op deze pagina onze menukaart met heerlijke VRsnaperingen! 

Regelmatig organiseren we toffe toernooien in het VRcafe. Tijdens deze avonden strijden we om de gaafste prijzen! Wil jij meedoen aan een toernooi of simpelweg meer informatie krijgen hierover? Op deze pagina vind je een overzicht van de aankomende en oude toernooien. 

Kerby holding a VRcafe flag

FAQ

FAQ pagina bevat veelgestelde vragen over verschillende onderwerpen, zoals ons VR-aanbod en groepsactiviteiten. Het is een handige plek waar bezoekers direct antwoorden kunnen vinden op vragen die ze mogelijk hebben.

Blijf op de hoogte van al het laatste Virtual Reality nieuws door regelmatig updates te bekijken en relevante bronnen te volgen. Zo blijf je goed geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen, technologische doorbraken en opkomende trends in de wereld van virtual reality.

Meer weten over onze diensten en mogelijkheden?

Neem een kijkje op onze social media pagina’s voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.