FAQ

Lees hier het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Wil je toch nog iets anders weten? Neem gerust contact met ons op! 

Welkom bij het VRcafe, het eerste Virtual Reality cafe van Nederland. We hebben een prachtig pand aan het Stationsplein in Haarlem omgetoverd tot een gezellig cafe met 6 headsets waarmee je met je vrienden, familie of collega’s Virtual Reality kunt ontdekken. Je kunt één of meerdere headsets boeken voor een bepaalde tijdseenheid (houd max 4 personen per speelveld per uur aan voor de beste ervaring), alle speelvelden afhuren voor een competitief potje VR Lasergamen of op inloop komen spelen. Of je nou alleen komt of met een hele groep; er is voor iedereen een passende ervaring in het VRcafe.

Meer over het VRcafe

Bij het VRcafe kan je de wondere wereld van Virtual Reality komen ervaren. Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. Je ziet, hoort, voelt en beleeft een nieuwe wereld om je heen! 

Wij bieden vele verschillende experiences aan in verschillende genres, variërend van wandelen door de natuur tot pijl en boog schieten en van VR racen tot VR lasergamen. Met meer dan 50 verschillende games is er voor ieder wat wils!

Je kunt in het VRcafe komen spelen in je eentje of met wat vrienden, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten of om jouw speciale gelegenheid te vieren ben je bij ons aan het goede adres.

Onze arrangementen

Een VR experience is een simulatie of spel in de virtuele wereld. Wij beschikken over ruim 50 verschillende Virtual Reality ervaringen die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. De experiences zijn in te delen in de genres sport, actie, racen, avontuur, story/role playing games, puzzels, survival, shooters, creative games, horror, rythm en exploration. 

Onze VR legends helpen graag om een passende ervaring samen te stellen voor jouw gezelschap!

Bij ons in het VR cafe kun je ook VR racen en VR Lasergamen. Ook kunnen wij een perfecte VR ervaring samenstellen op locatie.

Meer over ons VR aanbod

Lasergamen in een nieuw jasje – in Virtual Reality! Laat je meeslepen in een indrukwekkende virtuele wereld waarin je torens verovert terwijl je andermans lasers ontwijkt. Houd je tegenstanders in de gaten vanaf je metershoge uitkijkpunt, mik en schiet!

Het VRcafe is powered by The VR Room, waardoor wij deze fantastische, unieke ervaring kunnen aanbieden.

Meer over VR Lasergamen

Bij het VRcafe speelt het sociale aspect een grote rol in de hele ervaring; deze is namelijk leuker als je hem deelt met anderen. Niet alleen zelf spelen, maar zeker ook het meekijken met andere spelers op een van de schermen is een leuk onderdeel van Virtual Reality ervaren. Dat is een van de redenen dat niet iedereen tegelijkertijd een VR headset op heeft.  

Ook kan kennis maken met Virtual Reality als intens kan worden ervaren. De afwisseling is dus een goed moment om je ervaring te laten bezinken en te bespreken met je vrienden, bijvoorbeeld onder het genot van een lekker drankje van de bar. 😉

Ook met een grote groep of je bedrijfsuitje ben je bij het VRcafe aan het goede adres! Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via email of 023-2340606 zodat we een op maat gemaakte ervaring voor jouw gelegenheid kunnen samenstellen.

Neem contact met ons op

Wat anderen ook bekeken