Experience

VR Experience

WAT IS een VR Experience?

Met de VR Experience krijg je de mogelijkheid om 45+ verschillende games te spelen. Je bent vrij om te doen wat jij wilt! Speel keer op keer jouw favoriet of varieer oneindig de tofste ervaringen.

In het kort

multiplayer icon

SAMEN SPELEN

Kies je voor een eigen speelveld of wil je er liever eentje delen? Bij elk veld hoort één VR-bril en één beeldscherm. Speel met elkaar of tegen elkaar en ontdek de mogelijkheden van VR.

45+ games icon arrangement

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

drankje icon arrangement

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

Hoe werkt het?

In ons VRcafe hebben we in totaal zes speelvelden. Je kunt ervoor kiezen om een headset te delen, maar een eigen VR-bril is natuurlijk ook mogelijk! Bij een eigen headset kun je maximaal gebruik maken van de speeltijd en kun je naast alleen, ook nog eens in multiplayer met of tegen elkaar spelen! Bij een gedeelde headset is dit niet mogelijk omdat je de VR-bril onderling door wisselt. Hierdoor heb je iets minder speelminuten dan bij een eigen headset, maar ben je wel iets goedkoper uit. Daarnaast kunnen we je vertellen dat meekijken op het grote beeldscherm onder het genot van een drankje ook zeker niet verkeerd is!

VR Experience in VRcafe
Review over het VRcafe

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review over het VRcafe
Review over het VRcafe
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Reserveren

Selecteer je keuze hieronder 

wat anderen ook bekeken