Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Het VRcafe is het best bereikbare (indoor) uitje van Nederland. VRcafe is een soort speelhal waar je zowel een VR Experience kan doen als een VR Escape room. Maar ook kan je hier spelen op de arcade machines en op de airhockeytafels. Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Je kunt hier ook terecht voor kinderfeestjes of bedrijfsuitjes. Of je nou met de bus, auto, fiets, taxi of trein komt, het VRcafe in Haarlem is goed bereikbaar.

Dichterbij dan ooit, beleef fantastische avonturen in VR!

Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe. De reistijd is niet alleen super kort maar virtual reality is ten opzichte van Amsterdam ook een stuk goedkoper in Haarlem. Nog een voordeel is dat Haarlem natuurlijk een stuk minder druk is, ook wel is lekker die rust.

 Vanaf de bushalte op Haarlem station is het zelfs maar een halve minuut lopen voordat je in het VRcafe bent. Als je met de taxi komt stopt deze ook vlak voor het VRcafe bij de taxistandplaats, vanaf hier is het ook maar een halve minuut lopen.

 Als je met de auto komt kan deze parkeren bij de Raaks en via een leuke shopping route naar het VRcafe lopen. Met een kwartiertje lopen ben je er zo. Of parkeer nog dichterbij en parkeer bij parkeergarage Interparking Station Haarlem dan hoef je zelfs maar een halve minuut te lopen. 

Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »
Virtual reality en concerten

Virtual reality en concerten

Virtual reality kan de manier waarop we concerten ervaren veranderen. In deze blog hebben we het over een paar manieren waarom virtual reality je concertbeleving kan veranderen.

Lees verder »