Afbeelding VR

Doodle VR!

Op vrijdagmiddag 23 oktober komen wij, het VRcafe op locatie bij 37PK voor DoodleVR! Een klassiek woord-raad spel waarbij een persoon een afbeelding tekent in virtual reality en de teamgenoten moeten raden wat er wordt getekend. Geschikt vanaf 6 jaar.

Graphic

Educatie & Herfstvakantie

Samen ontwikkelen wij samen met Marianne Hotske Hamersma en Ytje Veenstra en een educatief programma voor Meet Art Now waarin middelbare scholen kennismaken 3D tekenen in de virtuele wereld waar de mogelijkheden oneindig lijken.

Wil je graag mee doen? Mail dan naar [email protected]

drawing

Meet art now!

Meet Art Now brengt leerlingen, studenten en leraren in contact met kunst en kunstenaars! In Haarlem bevinden zich op kleine afstand van elkaar vier verschillende kunstinstellingen: Nieuwe Vide, Frans Hals museum HAL, De Vishal en 37PK. Samen bieden zij een dynamische inkijk in de bloeiende hedendaagse kunstscene van Haarlem, speciaal voor het Voortgezet onderwijs & MBO’s. 

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »