Aanbod

Poppetjes

Wat is ons aanbod?

Het VRcafe is dé plek om even aan de realiteit te ontsnappen, nieuwe werelden te verkennen en je ervaringen in de echte wereld met elkaar te delen! Kom bij ons bijvoorbeeld dansen met laserzwaarden, zombies knallen, over de kop gaan in een achtbaan, racen net als Verstappen of lasergamen op metershoge torens. Je vind ons ruime aanbod op deze pagina!

vr aanbod

VR Experience

De VR Experience biedt de mogelijkheid om 45+ verschillende games en ervaringen te spelen. Hierbij ben je helemaal vrij om te doen wat jij wilt. Zo kun je jouw favoriet keer op keer spelen of juist oneindig vaak van game wisselen.

VR Experience
VR Lasergamen

VR Lasergamen

Stap in een mysterieuze wereld vol metershoge torens. Spring van de ene toren naar de ander, buk, mik en… schiet! VR Lasergamen is het leukste uitje voor groepen van alle leeftijden!

Racen net als Max Verstappen? Stap dan snel achter het stuur en zet je VR headset op! Beleef hoe het is om op een racebaan naar keuze te rijden. Lukt het jou om eerste te worden?

VR Racen
VR@Home

VR@HOME

VR@Home is het leukste uitje voor thuis! Huur een of meerdere VR-brillen en ontsnap naar de gaafste virtuele werelden vanuit je luie stoel. Perfect om op je eigen gemak kennis te maken met VR samen met je vrienden, familie of huishouden.

VR Kinderfeestje

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw kinderfeestje in een andere wereld te vieren? Het VRcafe maakt deze droom werkelijkheid! Geef het leukste feestje ooit voor jouw vriendjes en vriendinnetjes!

Kinderfeestje
man in pak

VR Bedrijfsuitje

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een bedrijfsuitje. Kom in groepen van maximaal  50 personen langs voor de leukste virtuele ervaring van je leven. Zet snel je VR headsets op en begin met spelen!

Ben jij een evenement aan het organiseren, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te vermaken. Bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, festivals.. noem het maar op!

VR Experience

VR op inloop

Loop je toevallig langs? Kom dan vooral binnen. Je bent bij ons altijd welkom, zelfs zonder afspraak! VR gamen op inloop kost slechts 30 cent per minuut zonder begeleiding. Hierbij kan je zelf tussen verschillende games wisselen!