op

wat is Vr op locatie?

Op zoek naar iets unieks om jouw evenement op te fleuren? VR op locatie is de perfecte oplossing! Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardag, festival, beurs of vrijgezellenfeest organiseert, wij zorgen voor de leukste VR-ervaring voor jouw gezelschap. We hebben meer dan 45 toffe games beschikbaar en kunnen naar elke locatie komen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons de perfecte VR experience voor jouw evenement creëren. Waar wacht je nog op?

vr op locatie In het kort

ENTERTAINMENT

Virtual Reality biedt een unieke ervaring voor iedereen. Met VR entertainment op jouw event til je het hoe dan ook naar een hoger niveau.

45+ verschillende games

45+ GAMES

Ontdek de geheimen van de Sith Lord in Vader Immortal, word een fantasiesluipschutter in Elven Assassin of ontmoet de intrigerende personages die de wereld van Moss bevolken.

BEURZEN

Ben je op zoek naar een unieke aanvulling op jouw beurs of event? Virtual Reality biedt oneindig veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee. 

OP MAAT

Voor elk evenement creëren wij de perfecte VR Experience speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

VR op locatie voor elk evenement

Op zoek naar een VR-ervaring die je kunt delen met vrienden op jouw eigen locatie? Wij maken dat mogelijk! Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardag, festival, beurs of vrijgezellenfeest organiseert, wij nemen onze VR Headsets mee en zorgen ervoor dat jullie de virtuele wereld kunnen betreden waar je maar wilt. Of je nu 60 minuten of meerdere dagen wilt genieten, wij denken graag met je mee om de perfecte VR-ervaring te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Maak jouw volgende evenement onvergetelijk met VR op locatie!

Vorige slide
Volgende slide
meer sfeerbeelden

aanvraag indienen

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

wat anderen ook bekeken

Kies voor het meest unieke en originele bedrijfsuitje in Virtual Reality.

Vier jouw VRjaardag met het aller tofste alles-in-één verjaardagsfeestje.