Screenshot van Lone Echo 2

2021: de populairste VR games

2021 was een indrukwekkend jaar op het gebied van VR! Ben jij benieuwd naar de populairste VR games van 2021? Bekijk dan snel de rest van deze blog!

Cooking Simulator VR

Wordt de ultieme chef-kok! Bestuur realistische keuken vol met verschillende soorten keukengerei en standaards. Ontgrendel en maak meer dan 80 recepten of gebruik tientallen levensechte ingrediënten om zelf gerechten te verzinnen. De leukste game om jouw kook skills te verbeteren zonder dat je hoeft te huilen van de uitjes! 😉


Eye of the temple

In deze lastige puzzel game onderzoek jij een tempel. Doordat de game zoveel details hebt, lijkt het net alsof je echt in een tempel staat! Nadeel van deze game is dat je veel speelruimte nodig hebt, en deze game daarom niet handig is om in jouw woonkamer te spelen maar eerder met free roam in een grote ruimte. Houd jij van een game vol uitdaging? Dan is dit dé game voor jou!

Gorilla Tag

In dit grappige spel, speel je tikkertje met mensen online. Ren weg van de geïnfecteerde apen of wees de gezonde apen te slim af door ze te vangen. Omarm je innerlijke aap in Gorilla Tag . Een grappig spel dat ook geschikt is voor kinderen!

Hitman 3

De laatste serie van de Hitman trilogie is in 2021 uitgekomen. Schakel targets op vele verschillende manieren uit in deze toffe game. In maps vol met details voelt deze game extra realistisch.


I expect you to die 2

Ontsnap als spion uit verschillende kamers in deze spannende puzzel game. Voor jouw ontsnapping heb je voorwerpen nodig die jou gaan helpen om weg te komen. Deze verzamel je in de verschillende kamers. Deze game is een echte aanrader voor mensen die houden van een uitdaging waarbij zij goed moeten nadenken.


Lone echo 2

Ga op onderzoek uit in de ruimte met Lone Echo 2. Ontdek hoe het is om te bewegen zonder zwaartekracht terwijl je de ruimte ontdekt. Best wel trippy! Pak voorwerpen en los puzzels op in deze buitenaardse game.


Resident Evil 4 VR

De oorspronkelijke versies van deze game waren altijd al erg populair, maar ook in VR blijkt deze game razend populair! In deze horror gerelateerde shooter game, is het de bedoeling dat je leert overleven in omgevingen vol horror.


Sniper Elite

Schakel targets uit met jouw sniper in deze vette shooter game. Er zijn veel verschillende levels die de spanning omhoog brengen. Een game die pure focus vergt! Wat het extra tof maakt? Soms ben je de shooter en soms moet jij jezelf verdedigen. Een game vol met afwisseling dus!


Song in the Smoke

Een survival game vol met ritme en muziek: dat is waar Song in the smoke om draait. Craft items, maak vuur en zorg voor voedsel terwijl jij jezelf ten alle tijden moet kunnen verdedigen tegen vijanden. Deze game wordt omschreven als een van de beste in dit genre tot deze datum toe.


Wraith: The oblivion – Afterlife

Ben jij fan van horror? Dan is dit wellicht een leuke game voor jou! In deze game ben je door een onbekende reden om het leven gekomen, en jij moet erachter komen wat er is gebeurd. De game is speciaal gemaakt voor VR, en hier dus ook op aangepast. Een spannende game vol met puzzels en horror!

Dat waren de populairste games van 2021! Meer lezen over games? Bekijk dan snel het VRcafe game aanbod!

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »