New Years in VR Chat

Happy New VR Games

Een nieuw jaar betekent nieuwe VR Games. Ben jij benieuwd welke games er in 2022 gelanceerd worden? Je leest het hieronder!

Among Us

Who’s sus? De meest gedownloade mobiele app van 2020 krijgt een nieuw jasje! Hoewel er nog geen releasedatum bekend is, wordt dit populaire spel binnenkort speelbaar in VR. Het spel zal niet compatibel zijn met de huidige versie van het spel, waardoor alleen eigenaren van de VR-variant met elkaar kunnen spelen. Among Us VR beschikt alleen over de Skeld map en zal daarnaast gespeeld worden in een eerstemansperspectief.


Arcade Legend

Bouw jouw eigen arcadehal! Speel samen met jouw vrienden leuke minigames op verschillende apparaten. Met dit sociale, creatieve en afwisselende spel lijkt het net alsof je in een echte gamehal staat!


Cosmonious High

Stap in een kleurige wereld bij deze high school voor aliens! Ontdek jouw krachten en laat de wereld weer opbloeien na een universele ramp. Geef high-fives en boxen aan jouw klasgenoten en werk met hen samen de school van chaos te redden.


Exorcist Multiplayer

Stap samen met jouw vrienden in griezelige werelden. Exorcist multiplayer is een spel vol met actie en horror en onderzoek. Probeer mysteries op te lossen terwijl jij jezelf tegen demonische wezens probeert te beschermen. Dit spel is niet geschikt voor kinderen.


Green Hell

Probeer te overleven in de jungle met deze super realistische survival game. Lukt het jou om te overleven in de extreme condities van de Amazone jungle? Hoewel er een vertraging is ingeschat, zal deze game waarschijnlijk begin 2022 gelanceerd worden.


GTA San Andreas

GTA 6 is helaas nog ver van af. Toch is er vooruitgang in deze populaire Rockstar titel. GTA San Andreas wordt in 2022 namelijk speelbaar in VR. De prijs van het spel zal ongeveer $40 zijn en is nu alleen te spelen zijn in het eerstemansperspectief. Het spel zal speelbaar zijn op de Quest 2 van Oculus.


Hubris

Stap in een sci-fi universum met dit spel vol prachtige graphics. Zwem, klim, vecht en survive! Dit spel wordt een veelbelovende VR experience waarbij je probeert te overleven onder harde omstandigheden van de tweelingplaneet.


Little Cities

Deze game is vergelijkbaar met Sim cities. Bouw zelf steden die beschikken over verschillende faciliteiten. Ziekenhuizen, scholen, vliegvelden.. noem het maar op! Lukt het jou om alle inwoners tevreden te houden?


Moss: Book II

In de lente van 2022 komt het vervolg van Moss uit. Door het gevaarlijke terrein, uitdagende puzzels en vijanden van staal en vuur, zal de reis van Quill een lastige tocht zijn. Probeer de wereld te redden van een grote vernietiging in deze avontuurlijke VR game voor de Playstation.


Nerf Ultimate Championship

Speel in teamverband nerf battles bij dit futuristische actiespel. Schuil, buk en schiet! Dit competitieve spel, ontworpen voor Oculus, heeft nog geen exacte releasedatum in 2022.


Requistion

Ren, vecht en overleef in deze spannende zombie game. Pak objecten uit verlaten gebouwen en tover deze om tot wapens om jezelf tegen zombies te kunnen beschermen. Sla bijvoorbeeld hersenen in met een toaster die is vastgeplakt aan een ontstopper. Je kan het zo gek niet bedenken!


Sushi Ben VR

Anime fans opgelet! Stap in een wereld vol 3D manga met Sushi Ben VR. Overtuig klanten om sushi te komen eten bij een sushi restaurant dat dreigt te sluiten. Echter is dit niet zo makkelijk als het klinkt!


Ultrawings VR

Bestuur verschillende vliegende voertuigen in Ultrawings 2. Schiet op vijanden en speel uitdagende minigames in dit veelbelovende spel dat begin 2022 uitkomt.


Zenith: The Last City

Vechten, craften en ontdekken. Creëer bondgenoot- en vriendschappen in deze multi-player game die begin 2022 uitgebracht wordt voor Oculus. Doe mee aan epische aanvallen en wereldwijde events om jouw eigen weg te banen. Hoe ga jij jouw krachten gebruiken in Zenith: The Last City?


Wauw, 2022 ziet er op gebied van VR erg indrukwekkend uit! Wij zijn erg benieuwd welke games het meest populair zullen worden en kunnen niet wachten totdat wij zelf een van deze spellen kunnen uitproberen. Ben jij benieuwd welke games wij op dit moment in het VRcafe hebben? Bekijk dan onze gamepagina.

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »