Moederdag

Moederdag bij het VRcafe

Op 8 mei is het weer zover: Moederdag, die ene speciale dag om de belangrijkste VRouw(en) in je leven een VR bril op te laten zetten! Het VRcafe is op zondag 8 mei zoals gebruikelijk open. Kom samen met je moeder gezellig langs om samen de VR Experience te ervaren. Speel met elkaar of tegen elkaar en ontdek de mogelijkheden van VR.

Wist je dat.. de meerderheid van onze klanten VRouw zijn?

Is je moeder muzikaal ingesteld? Laat haar bewegen op de beat van Beat Saber. Wil je lachen? Zet je moeder op de plank om haar hoogtevrees op de proef te stellen met de game Plank not included.

Lijkt VR gamen je een leuk uitje voor moederdag? Reserveer dan de VR Experience en ontvang een gratis moederdag drankje!

Moeder VR Experience
Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »