Lente sfeer

VRcafe open met Pasen!

Het VRcafe is op 17 en 18 April open! Het Paasfeest is perfect om samen te komen en gezellig te dineren of op pad te gaan. Bij het VRcafe doen we er alles aan om deze gezelligheid te faciliteren. Zondag 17 April zijn we zoals gebruikelijk open, maar ook op Maandag 18 April openen wij onze deuren voor de gelegenheid. 

Heb je zin om VR voor de eerste keer te ervaren? Dan raden wij de VR Experience aan. Klinkt VR Lasergamen met je familie meer als jullie ding? Wees gerust, dat kan je bij ons boeken! Voor de adrenaline junkies onder ons is er ook VR Racen, een van de meest intense VR ervaringen die wij aanbieden. We hopen jullie terug te zien op Pasen, we beloven jullie feestdagen helemaal compleet te maken!

VRcafe met pasen
Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »