Afbeelding VR

Doodle VR!

Op vrijdagmiddag 23 oktober komen wij, het VRcafe op locatie bij 37PK voor DoodleVR! Een klassiek woord-raad spel waarbij een persoon een afbeelding tekent in virtual reality en de teamgenoten moeten raden wat er wordt getekend. Geschikt vanaf 6 jaar.

Graphic

Educatie & Herfstvakantie

Samen ontwikkelen wij samen met Marianne Hotske Hamersma en Ytje Veenstra en een educatief programma voor Meet Art Now waarin middelbare scholen kennismaken 3D tekenen in de virtuele wereld waar de mogelijkheden oneindig lijken.

Wil je graag mee doen? Mail dan naar info@meetartnow.nl

drawing

Meet art now!

Meet Art Now brengt leerlingen, studenten en leraren in contact met kunst en kunstenaars! In Haarlem bevinden zich op kleine afstand van elkaar vier verschillende kunstinstellingen: Nieuwe Vide, Frans Hals museum HAL, De Vishal en 37PK. Samen bieden zij een dynamische inkijk in de bloeiende hedendaagse kunstscene van Haarlem, speciaal voor het Voortgezet onderwijs & MBO’s. 

Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Lees verder »