Vrouw speelt VR in huiskamer

VRijer met VR@Home

Thuis zitten is geen bal aan! Die lievelingsfilm heb je ondertussen wel 20 keer gekeken en ook op tv is er weinig interessants te zien. Voor het lezen van een boek heb je geen concentratie, maar ook je favoriete game houdt jouw aandacht er niet meer bij. Kortom komen de muren op je af. Je zou zo graag even ergens anders heen willen gaan, maar waar naartoe? Fleur op met VR@Home! Zet snel de VR headset op en ontsnap uit jouw dagelijkse leven. Zwem bijvoorbeeld samen met dolfijnen boven een koraalrif, bezoek een dansclub of stap in de gekste achtbanen. De leukste games om thuis te ontsnappen naar andere werelden vind je hier! 

Epic Roller Coasters
Epic Roller Coasters

Epic Roller Coasters

Een bezoekje naar een fysiek attractiepark zit er nu helaas niet in. Wil je toch dat adrenaline gevoel krijgen? Stap dan in de gekste achtbanen met Epic Roller Coasters! Je kan het in deze game niet gek genoeg maken! Rijd bijvoorbeeld in het karretje langs dinosaurussen, spookhuizen of rijd samen met de kerstman door de sneeuw. Wat nog mooier is aan dit spel? Je kan gewoon blijven zitten op de bank!


Ocean Rift
Ocean Rift

Ocean Rift

Wauw! Ontdek de mooiste onderwaterwerelden terwijl je samen met dolfijnen, schildpadden, zeekoeien en zeeleeuwen zwemt. Zwem boven de mooiste koraalriffen en bekijk alle kleurrijke vissen. Ontdek zeeslangen, roggen en zelfs prehistorische dieren met Ocean Rift! Liever wat meer spanning? Stap in een ijzeren kooi terwijl de haaien om je heen zwemmen… eng hoor! Met deze te gekke onderwater game heb je niet eens meer door dat je in de huiskamer staat.


Dance Central
Dance Central

Dance Central

Mis jij het uitgaan? Met Dance Central zwing je als nooit tevoren in leuke dansclub samen met jouw vrienden. Je kunt zelf muziek opzetten met de soundtracks die variëren van hitparades uit de jaren 70 tot hits van nu. Waar wacht je nog op? Tijd om te dansen met deze actieve game!


Space Pirate Trainer
Space Pirate Trainer

Space Pirate Trainer

Herinner jij je de klassieke arcadekasten nog? Space Pirate Trainer plaatst je in een van die: Vecht tegen meedogenloze golven van droids als een echte ruimtepiraat. Gebruik in dit toffe actiespel veel verschillende wapens en gadgets terwijl je in een buitenaardse wereld staat. 


Bogo
Bogo

Bogo

Hebben jullie thuis geen huisdier? Nu wel! Speel met de schattige Bogo en verzorg hem alsof het je eigen diertje is. Een lekker rustig spelletje die de kids de hele dag bezig houdt!


Benieuwd welke leuke games er nog meer beschikbaar zijn voor VR@Home? Bezoek dan onze gamepagina! Zit er iets leuks voor jou tussen? Huur dan snel een VR@Home box en ontsnap naar coronaVRije werelden door het opzetten van een VR headset. Voel je weer VRij met VR@Home!

Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Lees verder »
Afbeelding VR

Doodle VR!

In Escape Rooms wordt jij samen met vrienden en/of familie uitgedaagd om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit wordt alleen maar vetter in VR!

Lees verder »