Vrouw speelt VR voor kerstboom

VR de kerst

De kerstvakantie is bijna weer aangebroken! Lichtjes versieren de koude en donkere wereld terwijl de kerstmuziek op staat. Tijdens deze periode is er niets leuker dan samenkomen met jouw vrienden en familie. Het VRcafe is daar natuurlijk de perfecte plek voor! Om deze gezellige tijd nog leuker te maken en de jaarwisseling naar 2022 te vieren, bieden wij jullie 22% korting. Dit geldt op alle reserveringen vanaf €100 in de kerstvakantie (25 dec t/m 9 januari)!

VR Experience a.k.a. The Freezy Adventures

De VR Experience is de meest brede optie die je kunt boeken! Speciaal voor de vakantie hebben wij onze VR Experience een kersttintje gegeven. Ga het sneeuwballengevecht aan met je vrienden, stap samen met de Kerstman in een winterse achtbaan, of ontspan in winterse natuurgebieden. Leest het allemaal op onze kerstpagina! Liever een eigen game verlanglijstje maken? Je bent uiteraard ook vrij om zelf iets te kiezen uit onze 45+ games en ervaringen.  


VR Lasergame torens
VR Lasergmae torens

VR Lasergamen a.k.a. The Polar Battle

VR Lasergamen is ongetwijfeld het leukste uitje voor grotere groepen van alle leeftijden. Team Kerstman strijdt tegen team kerstelfjes in dit gruwelijk spannende spel! Spring van toren naar toren terwijl de laserbeams je om de oren vliegen. Buk, schuil, schiet en pak de overwinning samen met je team!


VR Racen

VR Racen a.k.a. The Christmas Express

VR Racen: the underdog van het VRcafe! Voel je 1 dag net zoals onze nationale held Max! Race samen met je vrienden over de meest legendarisch F1 tracks. Tijdens de kerstperiode is het extra leuk om dit te doen op besneeuwde circuits! Lukt het jou om eerste te worden (of zelfs sneller dan Max!?)


VR@HOME kerst
VR@HOME kerst

VR@Home a.k.a. The Cozy Package

Brrrr.. het is vreselijk koud! Geen zin om met het gezin de deur uit te gaan? Maak je geen zorgen! Met VR@Home kan je lekker thuis blijven met je warme kersttrui aan om virtuele avonturen beleven. Schuif je kerstboom opzij en daag je hele familie uit voor de leukste virtuele battles.


Er is dus meer dan genoeg te doen tijdens de kerstvakantie! Wacht niet langer en reserveer snel een boeking met 22% korting door het gebruik van de code: VRDEKERST

Betaal nu dus €39 p.p. voor 2 VR sessie van 90 minuten (t.w.v. €100) – normaal betaal je €35 voor 60 minuten – Voor maar €4 krijg je dus 50% meer game tijd!

Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »