vr@home

VR@Home

WAT IS VR@HOME?

Even klaar met thuiswerken, opzoek naar een kinderoppas of gewoon zin in wat leuks en even helemaal klaar met corona? Beleef dan de ultieme VR@HOME Experience voor jou en je vrienden, familie of huishouden. Huur twee VR headset voor thuis en ontsnap naar een corona VRije wereld!

In het kort

Checklist

BENODIGDHEDEN

Voor VR@HOME heb je niets anders nodig dan een speelruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter en zin om te spelen. Alle soft- en hardware inclusief een uitgebreide beschrijving regelen wij!

45+ games icon

40+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. Met keuze uit 40+ games hoeft niemand zich ooit nog te vervelen. Er zitten ook kindvriendelijke spellen bij!

thuis icon

THUIS

Met VR@HOME heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de wondere wereld van VR en speel eindeloos veel spellen. Perfect voor een gezellige dag met je vrienden, familie of collega’s. Haal nu je pakket op en gamen maar!

box met vr-bril icon

BOX

Een box bevat 2 VR-headsets inclusief 40+ VR games en uitgebreide beschrijving. Het perfecte uitje voor thuis met familie en/of vrienden. Je hebt geen kennis van VR of computers nodig.

Hoe werkt het?

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met VR@HOME. Huur voor 3 uur tot 2 dagen een VR@HOME pakket om samen met vrienden of familie virtuele avonturen te beleven. Wil je langer gamen? Geen probleem! Voor 3+ dagen vul je het boekingsformulier in en nemen wij contact met je op. Je haalt de headsets om 11:00 op de dag van de boeking. Het terug brengen van de box is om 10:00 op de inleverdatum.

vr munt gif

Prijzen

Voor 2 VR-brillen.

3 UUR

49
  •  

1 DAG

69
  •  
Populair

2 DAGEN

119
  •  

3+ DAGEN

179 v.a. €
  •  

Maak hieronder direct jouw reservering.

Reserveren

speeltijd

aantal boxen

aantal boxen

aantal boxen

wat anderen ook bekeken