vr@home

VR@Home

WAT IS VR@HOME?

Zware werkdag? Inspiratieloos over hoe je de kinderen kan vermaken? Blijf je het liefst de hele dag binnen of heb je gewoon zin in wat leuks? Dan is VR@HOME de perfecte VR Experience voor jou! Huur een of meerdere VR-brillen voor thuis en ontsnap naar de gaafste virtuele werelden vanuit je luie stoel. Perfect om op je eigen gemak kennis te maken met VR samen met je vrienden, familie of huishouden.

In het kort

Checklist

BENODIGDHEDEN

Voor VR@HOME heb je niets anders nodig dan een speelruimte van minimaal 1,5 x 1,5 meter per VR-bril en zin om te spelen. Alle soft- en hardware inclusief een uitgebreide beschrijving regelen wij!

45+ games icon

40+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. Met keuze uit 40+ games hoeft niemand zich nog te vervelen.

thuis icon

THUIS

Met VR@HOME heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de wondere wereld van VR en speel eindeloos veel spellen. Perfect voor een gezellige dag met je vrienden, familie of collega’s. Haal nu je VR@HOME box op en gamen maar!

box met vr-bril icon

BOX

Een VR@HOME box bevat één of meerdere VR-brillen inclusief 40+ VR games en uitgebreide beschrijving. Het perfecte uitje voor thuis met familie en/of vrienden. Je hebt geen kennis van VR of computers nodig.

Hoe werkt het?

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met VR@HOME. Huur voor 3 uur tot 2 dagen een VR@HOME box om samen met vrienden of familie virtuele avonturen te beleven. Wil je langer gamen? Geen probleem, je kan ons via de mail of telefoon aangeven dat je ze langer wilt houden! Je haalt de VR@HOME box om 11:00 uur op de dag van de boeking. Het terug brengen van de box is om 10:00 uur op de inleverdatum.

vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

3 UUR

25
  •  

1 DAG

35
  •  
Populair

2 DAGEN

60
  •  

Maak hieronder direct jouw reservering.

Reserveren

Selecteer je keuze hieronder 

VR@HOME

wat anderen ook bekeken