VR@Home

WAT IS VR@Home?

VR@Home is het leukste uitje voor thuis! Je huurt één of meerdere VR-brillen en ontsnapt naar de gaafste virtuele werelden vanuit je luie stoel. Perfect om op je gemak kennis te maken met VR en samen met jouw vrienden, familie of huishouden de tofste games te ontdekken.

VR@Home In het kort

BENODIGDHEDEN

Je hebt  een vrije ruimte van minimaal anderhalf bij anderhalve meter per VR-bril. Alle soft- en hardware inclusief een handleiding regelen wij voor je! Wil je meekijken? Dat kan via een chromecast die je ook van ons kunt lenen. 

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel, dans met gekleurde laserzwaarden in Beat Saber of ga over de kop in de tofste achtbaan die je je maar kunt voorstellen. Met keuze uit 45+ verschillende games is vervelen niet meer aan de orde!

THUIS

Met VR@Home heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de wondere wereld van virtual reality in je eigen woonkamer!  Reserveer jouw VR@Home box en gamen maar!

BOX

Een VR@Home box bevat één of meerdere VR-brillen inclusief een handleiding en uitleg. Het perfecte uitje voor thuis samen met familie, vrienden of lekker alleen. Je hebt geen kennis van virtual reality of computers nodig.

Hoe werkt VR@Home?

Thuisblijven was nog nooit zo leuk! Met VR@Home huur je een box met alle benodigdheden om samen met vrienden of familie de tofste virtuele avonturen te beleven! Je kunt de box huren van drie uur tot twee dagen. Wil je langer gamen? Ook geen probleem! Geef dit bij ons aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je kunt de VR@Home box op de dag van jouw boeking ophalen vanaf 11:00 uur ’s ochtends en levert de box op de afgesproken datum om 10:00 uur ’s ochtends weer bij ons in.

Guy playing beat saber
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

3 UUR

25
  •  

1 DAG

35
  •  
Populair

2 DAGEN

60
  •  

Reserveer hieronder jouw virtual reality experience

Boeken

LET OP!
Afspraak annuleren zonder annuleringsverzekering is helaas niet mogelijk. Een annuleringsverzekering kan gekocht word voor €2,95 per persoon aan het einden van het boekingsproces.

Kosten terug bij annulering van te voren:
– Meer dan 24 uur: volledige bedrag terug
– Tussen 24 en 12 uur: 50% van het bedrag terug
– Minder dan 12 uur: annuleringsverzekering vervalt

FAQ

Het enige wat je nodig hebt voor de VR@HOME box is een ruimte van 1,5 x 1,5 meter per VR headset. De rest, denk aan soft- en hardware, een uitgebreide handleiding en een powerbank, regelen wij voor je. Een computer is niet nodig omdat alle spellen in de VR headset zitten.

wat anderen ook bekeken