vr lasergamen

VR Lasergamen

WAT IS VR lasergamen?

Laat je meeslepen in een indrukwekkende virtuele wereld waarin je torens verovert terwijl je andermans lasers ontwijkt met VR Lasergamen. Houd je tegenstanders in de gaten vanaf je metershoge uitkijkpunt, mik en schiet! Een ideale ervaring voor grotere groepen. Spelen kan van 4 t/m 12 personen.

In het kort

toren icon

TORENS

De gaafste features van het VR lasergamen zijn de speciaal ontworpen 4D-torens. Deze torens staan midden in het speelveld in de echte wereld en vormen ook de kern van de virtuele wereld van het spel!

haptic vest icon

HAPTIC VESTS

Buiten de extra dimensie die VR brengt voegen de haptic feedback vesten nog een extra laag aan de beleving toe. Je voelt door het dragen van deze vesten precies waar de tegenstander jou heeft geraakt!

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen mee kan kijken. Daarnaast is er een overzicht waar het hele spel te volgen is voor de mensen die niet spelen.

lasergun icon

GAME MODES

Versla je vijand en verzamel punten in Team Deathmatch! In Elimination versla je elk teamlid van de vijand en verzamel je punten. Of verover de toren van je vijand en verzamel punten in Capture the Flag.

Hoe werkt het?

Maak direct online een reservering voor jouw VR Lasergame ervaring. Huur voor 60 tot 120 minuten 4 of 6 speelvelden om samen met vrienden/familie een virtueel race avontuur te beleven. Met een eigen bril en toren krijg je een persoonlijk speelveld voor de hele duur van de reservering. Zo ervaar je de perfecte teamplay!

vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Maak hieronder direct jouw reservering.

Reserveren

Selecteer je keuze hieronder 

VR lasergamen

wat anderen ook bekeken