vr racen

VR Racen

WAT IS VR RACEN?

Wil je racen net als Max Verstappen? Met onze raceseats in VR beleef je hoe het is om op een racebaan naar keuze te staan. Lukt het jou om eerste te worden?

Stap in de wereld van het VR racen met de game Project Cars 2 VR. Voor de echte race fans is dit een ervaring die je niet mag missen. Neem plaats in een van onze PlaySeats en race alleen of samen met je vrienden op tientallen bekende, befaamde en beruchte circuits van over de hele wereld.

In het kort

racestuur icon

RACE SEAT

Met de PlaySeat Evolution die wij hebben zit je sowieso altijd goed, voeg daarbij het Logitech G920 stuur en pedalen toe en je hebt de perfecte set-up om een zo realistisch mogelijke race ervaring te beleven.

racewagen icon

VEEL KEUZE

Met het spel Project Cars 2 VR speel je een van de meest meest realistische race simulators die er is. Met ruim 60 verschillende banen en meer dan 180 auto’s om uit te kiezen is er voor ieder wel een perfecte combinatie.

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Kom je met meer mensen tegelijk en speel je om de beurt? Laat dat de pret niet bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat iedereen kan meekijken.

multiplayer icon

SAMEN SPELEN

Met een totaal van 4 race seats inclusief VR-brillen kun je met 4 mensen tegelijk racen. Race je liever met je vrienden alleen? Of race je liever met je vrienden tegen computer gegenereerde tegenstanders?

Hoe werkt het?

Maak direct online een reservering voor jouw VR Race ervaring. Huur voor 30 tot 120 minuten een race seat om alleen of samen met vrienden/familie een virtueel race avontuur te beleven. Met een eigen bril/race seat krijg je een persoonlijk speelveld voor de hele duur van de reservering. Zo heb je de mogelijkheid om samen of juist tegen elkaar te spelen. Als je een bril deelt wissel je door, zo ben je iets goedkoper uit, maar heb je wel minder tijd per persoon.

vr munt gif

Prijzen

Voor 1 race seat.

30 min

25
  •  

60 min

39
  •  
Populair

90 min

55
  •  

120 min

69
  •  

Maak hieronder direct jouw reservering.

Reserveren

VR racen

speeltijd

aantal spelers

aantal spelers

aantal spelers

aantal spelers

speeltijd

aantal spelers

aantal spelers

aantal spelers

aantal spelers

wat anderen ook bekeken