VIRTUAL REALITY RACEN

Scheur over een virtueel circuit als een ware F1 coureur.

Stap in de wereld van het VR racen met de game Project Cars 2 VR. Voor de echte race fans is dit een ervaring die je niet mag missen. Neem plaats in een van onze PlaySeats en race alleen of samen met je vrienden op tientallen bekende, befaamde en beruchte circuits van over de hele wereld. 

HARDWARE

Voor de beste race ervaring hebben we natuurlijk top gear:
Met de PlaySeat Evolution die wij hebben zit je sowieso altijd goed, voeg daarbij het Logitech G920 stuur en pedalen en je hebt het de perfecte set-up om je volledig de nieuwe Max Verstappen te voelen!

Screenshot of in game racing game

KEUZE UIT RUIM 60 CIRCUITS

Met het spel Project Cars 2 VR speel je een van de beste en meest realistische race simulators die er op dit moment op de markt is. Met ruim 60 verschillende banen en honderden auto’s om uit te kiezen is er altijd wel een combinatie die je altijd al hebt willen proberen.

SAMEN OF MET VRIENDEN

Er zijn vier PlaySeats aanwezig waardoor je tegelijk met je vrienden in dezelfde race kunt rijden. Kunnen jullie het tot de eerste plek schoppen in ons maandelijkse klassement en slepen jullie die 1e prijs in de wacht?! 

PRIJZEN

30 min // max 4 raceseats //  max 2 personen per raceseat – €25

45 min // max 4 raceseats // max 3 personen per raceseat – €35

60 min // max 4 raceseats // max 3 personen per raceseat – €40

BOEK JOUW ULTIEME VR RACE EXPERIENCE

BEKIJK OOK ONZE ANDERE EXPERIENCES!

VR LASERGAMEN

Daag je collega’s uit voor een potje lasergamen bomvol actie, scoor de hoogste score en bekijk hoe zij zich ervan af maken onder het genot van een drankje.

ALLE EXPERIENCES

Wij bieden meer dan 40 verschillende Virtual Reality experiences aan, variërend van bergbeklimmen tot schieten en vogelvluchten tot VR Lasergamen, en we blijven ons aanbod steeds vernieuwen. Er is voor iedereen wel iets!