VIRTUAL REALITY

Oculus Rift S

VRCAFE HAARLEM

Virtual Reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Tijdens het spelen van VR games ben jij de hoofdrolspeler van de game. Je ziet, voelt en hoort alles!

Deze all-in-one Virtual Reality PC headset zorgt ervoor dat jij optimaal kan genieten van jouw favoriete VR games. Van lasergamen tot een race over Zandvoort, de Oculus Rift S is ideaal!

Virtual Reality wordt gespeeld door middel van een headset en controllers. Deze bril geeft jou het zicht van de game en de controllers de mogelijkheid om jezelf te bewegen. Makkelijk te bedienen voor jong en oud. 

In ons VRcafe Haarlem is het mogelijk om bijvoorbeeld Fruit Ninja, Lasergame, Zombies en Boogschutter te spelen. Voor iedereen zit er wel een spel bij.

Tower Tag

VR Lasergamen

De gaafste features van het VR lasergamen zijn de speciaal ontworpen 4D-torens. Deze torens staan midden in het speelveld in de echte wereld en vormen ook de kern van de virtuele wereld van het spel! Zoek dekking, richt en schakel de tegenstander uit om hun torens over te nemen.

FRUIT NINJA VR

Zie het fruit op je afvliegen en zorg dat je het op tijd doorsnijdt voordat het valt. Van een watermeloen tot een pompoen, ze vliegen allemaal voorbij!

Fruit Ninja VR
VR Racen

VR Racen

In ons VRcafe staan vier racing Playseats die gebruikt worden voor VR Racen. Deze Playseats hebben precies dezelfde houding als een een echte Formule 1 coureur. In combinatie met de VR headset zit jij middenin de spannendste races over het circuit. Alleen of met maximaal vier personen tegelijk!

BEAT SABER

Bekend van de game op de Playstation maar dan levensecht. Een combinatie van muziekbeats en toffe visuele effecten maken deze game erg gaaf in Virtual Reality. Speel verschillende levels met jouw twee lightsabers in je hand en zorg dat je alles op tijd raakt!

Beat Saber

Wat anderen ook bekeken

VR EXPERIENCE

Beleef samen met vrienden of familie epische avonturen in VR.

VR LASERGAMEN

Deze dynamische PVP shooter is perfect voor groepen vanaf 6 spelers.

VR RACEN

Stap in de wereld van Max Verstappen tijdens het VR racen.

VR@HOME

Ontsnap thuis naar corona VRije werelden met de VR@HOME box.