kinderfeestje

Kinderfeestje Cadeaukaart

Wat is een VR kinderfeestje?

Het VRcafe in Haarlem: the place to be voor een kinderfeestje! Kom dansen met laser zwaarden, duiken in de zee, bescherm jouw kasteel met pijl tegen gevaarlijke monsters of vlieg door de lucht. Jouw kinderfeestje bij het VRcafe is alles in één! Wil je liever één spel doen tijdens jouw feestje? Kies dan voor VR Lasergamen. Ontwijk de laserstralen van jouw vriendjes en spring van toren naar toren. We hebben bij het VRcafe voor ieder wat wils!

In het kort

feest icon

FEEST

Het kinderfeestje in het VRcafe is geschikt voor alle kids vanaf 8 jaar. Alle kinderen krijgen aan het begin van het virtuele avontuur wat te drinken en iets lekkers.

45+ games icon arrangement

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, sla blokjes kapot tijdens Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

lasergun icon arrangement

LASERGAMEN

Verschuil je achter de lichtgevende toren, buk, richt en schiet! Door onze speciale lasergame-vesten voel je exact waar je geraakt wordt.
Oppassen dus!

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

Hoe werkt het?

Kom je jouw VRjaardag vieren bij het VRcafe, dan heb je de keuze uit twee verschillende arrangementen. Kies voor VR lasergamen of ga voor de VR Experience waarbij je de kans hebt om 45+ verschillende games te ontdekken! De experience is te boeken vanaf drie kids en voor VR lasergamen ben je al welkom vanaf zes personen. 

VR Experience in VRcafe
Review van Sab

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review van Ayona
Review van Jeroen
vr munt gif

Prijzen

Per VR-bril.

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Populair

120 min

60
  •  

Reserveer hieronder direct jouw VR experience

Reserveren

Selecteer je keuze hieronder 

wat anderen ook bekeken