vr kinderfeestje

Kinderfeestje

WAT IS VR kinderfeestje?

Hoe vet is het om te vliegen als een vogel of samen met je vriendjes of vriendinnetjes orcs tegen te houden met pijl en boog? En wat dacht je van lasergamen in Virtual Reality of virtueel fruit hakken. Alles is mogelijk tijdens jouw kinderfeestje in het VRcafe. Uiteraard volledig kindvriendelijk en corona proof!

In het kort

feest icon

FEEST

Het kinderfeestje in het VRcafe is geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Alle kids krijgen aan het begin van het avontuur wat te drinken met een lekkere snack, waarna er naar wens natuurlijk meer kan worden bijbesteld!

45+ games icon

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. De keuze is oneindig. Met 45+ games wordt het zeker een geslaagd feestje voor jou en je vrienden.

lasergun icon

LASERGAMEN

Verover torens terwijl je andermans lasers ontwijkt. Schuil achter je toren, buk, richt en schiet! Middels een speciaal lasergame-vest voel je exact waar het schot van de tegenstander jou geraakt heeft. Oppassen dus!

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Ook als je even niet aan de beurt bent hoef je je niet te vervelen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al je vrienden en familie kunnen meekijken en aanmoedigen.

Hoe werkt het?

Bij het VR Kinderfeestje heb je de keuze uit twee verschillende arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor VR Experience. Hierbij krijgen kinderen de vrijheid om 45+ games te ontdekken en te spelen. Voor de VR Experience ben je al welkom vanaf 3 kinderen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor VR Lasergamen. De gaafste features van het VR lasergamen zijn de speciaal ontworpen 4D-torens. Deze torens staan midden in het speelveld in de echte wereld en vormen ook de kern van de virtuele wereld van het spel! Kom VR Lasergamen vanaf 6 kinderen.

vr munt gif

Prijzen

VR EXPERIENCE

3 t/m 12 kinderen (3 speelvelden)

60 min

119
  •  

90 min

164
  •  

VR LASERGAMEN

6 t/m 12 kinderen (6 speelvelden)

60 min

209
  •  

90 min

299
  •  

Reserveren

VR kinderfeestje

speeltijd

aantal kinderen

aantal kinderen

aantal kinderen

speeltijd

aantal kinderen

aantal kinderen

aantal kinderen

wat anderen ook bekeken