Turniere

WAS SIND TURNIERE?

Tournaments zijn toffe evenementen die we regelmatig organiseren in het VRcafe, omdat ze een geweldige kans bieden om te strijden voor mooie prijzen. Denk hierbij aan een VR Cadeaubon of een aantrekkelijke geldprijs. De spellen variëren van FIFA 22 tot Elven Assassin en van Beatsaber tot Super Smash Bros. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook andere verrassende activiteiten gepland. Net als deze spannende toernooien, bieden ze een geweldige gelegenheid om te genieten van de VR-ervaring. Ter conclusie, hieronder vind je een overzicht van de aankomende toernooien in het VRcafe. Dit wil je niet missen!

MEHR STIMMUNGSBILDER

Turniere

Nächste

Letzte

Super Smash Bros Ultimate Tournaments

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE TOURNAMENT

Speel jij nou graag Smash Bros Ultimate? Wij organiseren om de week een Smash Bros Ultimate toernooi, omdat we weten dat er veel liefhebbers zijn van dit spel. Hierbij doen maar liefst 48 mensen mee. €2,50 van de entry fee gaat direct naar de prijzenpot, waardoor de competitie nog spannender wordt. Net als bij voorgaande toernooien, wordt ook dit evenement gehouden op een externe pagina. Schrijf je hieronder in op de externe pagina van het toernooi, zodat je zeker bent van jouw plekje in deze intense competitie.

 

 
 • Beginn: 18:00
 • Wiederkehrendes Turnier:Alle zwei Wochen, montags
 • Nächste Ausgabe: 22-5-2023
 • Anzahl der Spieler: 48 Teilnehmer
 • Turnierformat 1v1
 • Anmeldegebühr: €15
 • Preistopf: €2,50 pro Anmeldegebühr

Anmeldung möglich ab 25.10.2022 um 20:00 Uhr.

Mario Kart 8

MARIO KART 8 DELUXE TURNIER #1

Dol op Mario Kart? Binnenkort hosten wij een Mario Kart 8 Deluxe Tournament, omdat we weten dat veel mensen genieten van deze klassieke racegame. Hierbij ga je in een spannende race de strijd aan met je tegenstanders voor de eerste plek. Lukt het jou om eerste te worden? Maar dat is nog niet alles, want naast de race zelf zijn er ook fantastische prijzen te winnen voor de topcoureurs. Net als bij voorgaande toernooien, belooft dit tournament een geweldige ervaring te worden. Schrijf je vandaag nog in en laat zien dat jij de koning of koningin van de baan bent!

 • Datum Wird noch bekannt gegeben 
 • Einlass 20:00  
 • Turnierbeginn 20:30
 • Anzahl der Plätze: 32 deelnemers  
 • Anmeldegebühr: €15   
 • Preistopf: 35 € VRcafe-Gutschein
banner voor future of smash

VRCAFE X H20 - DIE ZUKUNFT VON SMASH!

In Zusammenarbeit mit dem H20 Esports Campus veranstalten wir "The Future of Smash". Ein fantastisches Turnier an einem der schönsten Esport-Locations in Europa! Mit Platz für 192 Spieler, professionellem Kommentar und vielen anderen coolen Veranstaltungen bekommst du mehr als dein Geld wert! Schau dir das Aftermovie des vorherigen Game Festivals für einen Eindruck der Atmosphäre an. Werden wir dich auch bei "The Future of Smash" sehen?

We zijn terug met ons tweede, nog grotere evenement op het H20 Esports Tech Campus in Purmerend! Dit keer verwelkomen we maar liefst 192 deelnemers, waaronder de beste spelers in Nederland, die het tegen elkaar zullen opnemen op een enorm podium van 12000 m2. Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Na het overweldigende succes van ons vorige evenement hebben we alles op alles gezet om deze keer een nóg indrukwekkender ervaring te bieden. Bekijk hier de trailer met beelden van ons laatste evenement en bereid je voor op een onvergetelijk esports spektakel!

EIGENES EREIGNIS VERANSTALTEN?

Vorzugsweise telefonisch oder per E-Mail organisieren? Kein Problem!"