TourNaments

jongen speelt met kirby op schouder

Wat zijn tournaments?

Tournaments zijn toffe toernooien die we regelmatig organiseren in het VRcafe. Tijdens deze toernooien kun je strijden voor gave prijzen. Denk hierbij aan een VR Cadeaubon of een mooie geldprijs. De spellen variëren van FIFA 22 tot Elven Assassin en van Beatsaber tot Super Smash Bros. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende toernooien in het VRcafe, dit wil je niet missen!

Tournaments

KOMENDE

AFGELOPEN

Super Smash Bros Ultimate Tournaments

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE TOURNAMENT​

Speel jij nou graag Smash Bros Ultimate? Wij organiseren om de week een Smash Bros Ultimate tournooi. Hierbij doen 48 mensen mee. €2,50 van de entry fee gaat naar de prijzenpot. Schrijf je hieronder in op de externe pagina van het toernooi.

Aanvang: 18:00
Terugkerend toernooi: Om de week op maandag
Volgende editie:
2-8-2022 
Number of players:
48 deelnemers
Type toernooi: 1v1
Entry fee: €15
Prize pool: €2,50 per entree fee

Kerby holding a VRcafe flag
Mario Kart 8

MARIO KART 8 DELUXE TOURNAMENT #1​

Dol op Mario Kart? Binnenkort hosten wij een Mario Kart 8 Deluxe Tournament waarbij je in een race gaat tegen je tegenstanders voor de eerste plek. Lukt het jou om eerste te worden?

Datum: To be announced
Aanvang:
 20:00
Start toernooi: 20:30
Aantal plekken: 32 participants
Entry fee: €15 
Prize pool:
€35 VRcafe cadeaubon

banner voor future of smash

VRcafe x h20 - The Future of Smash!

In samenwerking met H20 Esports Campus organiseren we The Future of Smash.Een geweldig toernooi bij een van de mooiste esports locaties in Europa! Met ruimte voor 192 spelers, professioneel commentaar en een hoop andere vette events krijg jij meer dan waar voor je geld! Bekijk de aftermovie van het vorige Game Festival voor een sfeerimpressie. Zien we jou ook terug bij The Future of Smash?

Sfeerimpressie tournaments

We hebben al een aantal succesvolle tournaments gehad in het VRcafe. Hiernaast vind je de aftermovie van ons eerste Super Smash Bros tournooi! Tijdens deze avond streden zestien spelers om een felbegeerde prijs. 

Dit was nog maar het begin! We gaan voor nog veel meer geslaagde avonden als deze. Ben jij er dan ook bij?