vr Bedrijfsuitje

man in pak

WAT IS VR bedrijfsuitje?

Het VRcafe is de ideale plek voor een interactief VR Bedrijfsuitje met grote groepen. Wij kunnen groepen tot maximaal 50 personen ontvangen. Terwijl de mensen met een VR headset op aan het spelen zijn, kan de rest meekijken op een van de schermen onder het genot van een drankje.
Een bedrijfsuitje in het VRcafe varieert van één tot twee uur en langer indien gewenst, waarin jullie verschillende VR games en ervaringen spelen.

In het kort

45+ games icon

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin of dans met laserzwaarden in Beat Saber. Met 45+ games wordt het zeker een geslaagd uitje!

lasergun icon

LASERGAMEN

Verover samen met je collega’s torens terwijl je andermans lasers ontwijkt. Schuil achter je toren, buk, richt en schiet! Middels een speciaal lasergame-vest voel je exact waar het schot van de tegenstander jou geraakt heeft. Oppassen dus!

drankje icon

REVRESHMENTS

Helemaal uitgeput van een potje VR? In het VRcafé geniet je ook van een lekker drankje of VReten. Zo bieden wij meerdere verfrissende dranken, koffie, thee en natuurlijk de nodige bitterganituur.

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Ook als je even niet aan de beurt bent hoef je je niet te vervelen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al je collega’s kunnen meekijken en aanmoedigen.

Hoe werkt het?

Maak via het formulier een aanvraag aan voor jouw bedrijfsuitje. Ook kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Samen met deze medewerker stel je de perfecte ervaring voor jouw bedrijfsuitje samen.

Contact

wat anderen ook bekeken