Bedrijfsuitje

man in pak

WAT IS HET VR BEDRIJFSUITJE?

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Dan ben je bij het VRcafe aan het juiste adres. Kom bij ons langs in groepen van maximaal 50 personen voor de leukste virtuele ervaring. Van teambuilding tot toffe games, we hebben voor ieder wat wils! Even niet aan het spelen? Elke VR-bril zit gekoppeld aan een beeldscherm waardoor je gezellig met de andere spelers kunt meekijken onder het genot van een drankje.

In het kort

45+ games icon arrangement

45+ GAMES

Bescherm met pijl en boog jouw kasteel in Elven Assassin, dans met laserzwaarden in Beat Saber en meer! Met wel 45+ verschillende games is vervelen niet aan de orde!

lasergun icon arrangement

LASERGAMEN

Verschuil je achter de lichtgevende toren, buk, richt en schiet! Door onze speciale lasergame-vesten voel je exact waar je geraakt wordt.
Oppassen dus!

drankje icon arrangement

REVRESHMENTS

Na het spelen toe aan een reVReshment? Bij het VRcafe geniet je naast gamen ook van een lekker drankje of VReten van onze menukaart. 

beeldscherm icon

MEEKIJKEN

Niet alleen spelen, maar ook nog eens meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en collega’s gezellig kunnen meegenieten!

Hoe werkt het?

Vraag jouw unieke VR bedrijfsuitje bij ons aan via het onderstaande formulier. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag verder zodat we samen het perfecte bedrijfsuitje voor jullie samenstellen. Hiervoor hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen!

VR Experience in VRcafe

Deze BEDRIJVEN zijn al langs geweest

Cool Blue logo
ChipSoft logo
Sdim logo
Hogeschool Inholland logo
Cosmo logo
Tony's Chocolonely logo
Sint Jacob logo
Gamious logo
Haarlem City Blog logo
Logo van Gebrouwen door Vrouwen

Contact

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

wat anderen ook bekeken