De 5 meest gestelde vragen in het VRcafe

De 5 meest gestelde vragen in het VRcafe

Hoe fijn is het om antwoord te krijgen op een vraag die al een tijd door je hoeft spookt? Wij hebben daarom de 5 meest gestelde vragen in ons VRcafe voor jou op een rij gezet! 

Wat kan ik doen in het VRcafe?

Het VRcafe is dé plek om kennis te maken met Virtual Reality gaming. Door het opzetten van een VR headset kun je in het VRcafe alternatieve realiteiten beleven en betreden. Je kunt in het VRcafe, wanneer je de VR Experience boekt, meer dan 45 VR games spelen. Verder kan je bij ons VR Lasergaming and VR Racing.

Toe aan een VR break? Relax dan met een hapje en een drankje terwijl je met jouw vrienden en familie bijpraat. Daag iemand uit voor een potje airhockey of speel klassiekers via de arcades. 


Hoeveel kost het?

Over het algemeen kost gamen in VR bij ons €35 per speelveld per uur. De VR Experience op inloop kost 30 cent per minuut, wat dus €18 per uur is. Dit is echter zonder enkele begeleiding. Ook is dit alleen mogelijk als je al bekend bent bij ons en wij uitleg hebben gegeven hoe je zelf tussen de spellen kunt schakelen.  naar onze

De prijzen voor VR hangen echter af van een aantal factoren: de gekozen spelvorm, de tijdsperiode, het aantal personen waarmee je komt en het aantal speelvelden die je wilt reserveren. Voor de precieze prijzen voor jouw gewenste boeken kun je het beste   naar onze reserveer pagina for more information 


Wat is de geschikte leeftijd om VR te spelen?

Wij zeggen altijd dat ons VRcafe geschikt is voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar zijn motorisch gezien namelijk ver genoeg om zelf te kunnen gamen met een VR headset op. En geloof het of niet, zelfs voor de oudere generaties kan VR heel erg leuk zijn!

For VR Racing we recommend an age of 10 years. The pedals are often too far away for children under 10 years old. Apart from that, VR Racing is often described by people as quite intense. If the parents themselves indicate that it is possible, children from the age of 8 are also allowed to race in VR at our VRcafe.


Hoeveel VR headsets hebben jullie?

Ons prachtige pand aan het Stationsplein in Haarlem is omgetoverd tot een gezellig cafe met 6 speelvelden, elk inclusief een eigen VR headset. Je kunt er bij ons voor kiezen om een VR headset te delen of om ieder een eigen bril te geven. Wanneer ieder een eigen bril heeft, kun je samen met jouw vrienden en familie in multiplayer modus spelen. Bij gedeelde speelvelden is dit niet mogelijk. Als je een speelveld deelt, wissel je de VR headset onderling door. Per uur raden wij een maximum van 3 personen per speelveld aan.


Kan ik langskomen zonder te reserveren?

Je bent bij ons altijd welkom, zelfs zonder afspraak! VR gamen op inloop kost bij ons slechts 30 cent per minuut zonder begeleiding. Hierbij kan je zelf tussen verschillende games wisselen. Is het de eerste keer dat je langs komt? Dan is VR gamen zonder begeleiding niet toegestaan, en betaald u dus de standaard prijs voor de VR Experience


Dit waren de 5 meest gestelde vragen in het VRcafe. Heb jij het idee dat er nog meer vragen zijn waar jij een antwoord op zoekt? Bekijk dan snel onze FAQ pagina of neem Contact met ons op om jouw vraag te stellen. Onthoud: domme vragen bestaan niet!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Vrijer met VR@Home

VRijer met VR@Home

Thuis zitten is geen bal aan! Je zou zo graag even ergens anders heen willen gaan, maar waar naartoe? VR@Home brengt je naar de vetste werelden! Lees in deze blog leuke VR games die jou helpen ontsnappen.

Read more »
Vier de kerst

VR de kerst

VR de kerst bij het VRcafe! Kom samen met jouw vrienden en familie langs in de kerstvakantie en krijg 22%!

Read more »