Racen

VR Racen

WHAT IS VR RACING?

Kom racen bij het VRcafe en word de nieuwe Max Verstappen. Stap in de raceseat, neem plaats achter het stuur en zet de headset op. Treed in de voetsporen van jouw favoriete coureur en beleef hoe het is om te door de bochten te scheuren op een echt circuit! Denk je dat jij zal winnen?

VR racen is een ervaring die je niet wilt missen! Speel de game Project Cars 2 VR en race alleen of samen met jouw vrienden. Kies uit tientallen bekende en beruchte circuits van over de hele wereld en misschien word jij wel de nieuwe kampioen!

In short

racestuur icon

RACE SEAT

Met onze PlaySeat Evolution zit je altijd goed! Voeg daarbij het Logitech G920 stuur en de pedalen toe en je hebt de perfecte set-up om de meest realistische ervaring te beleven.

racewagen icon

RUIME KEUZE

Met keuze uit ruim 60 bekende of beruchte circuits en 180 verschillende auto’s is het spel Project Cars 2 VR een van de meest toffe VR race games om te spelen! 

beeldscherm icon

WATCH

Niet alleen spelen, maar ook nog eens met elkaar meekijken! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat al jouw vrienden en familie gezellig kunnen meegenieten!

multiplayer icon

PLAY TOGETHER

Met onze race seats en headsets bieden we de mogelijkheid om met vier personen tegelijkertijd te spelen. Misschien word jij wel de nieuwe nummer één!

How does it work?

Reserveer jouw VR race experience om samen of alleen een virtueel race avontuur te beleven. Kies voor een eigen set-up of deel een VR-bril en raceseat. Bij een eigen set-up kun je maximaal gebruik maken van de speeltijd en kun je naast alleen, ook nog eens in multiplayer tegen elkaar spelen! Bij een gedeelde set-up is dit niet mogelijk omdat je onderling door wisselt. Hierdoor heb je iets minder speelminuten dan bij een eigen set-up, maar ben je wel goedkoper uit. Daarnaast kunnen we je vertellen dat meekijken op het grote beeldscherm onder het genot van een drankje ook zeker niet verkeerd is!

VR Racing in VRcafe
Review over het VRcafe

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review over het VRcafe
Review over het VRcafe
vr munt gif

Prices

For 1 race seat.

30 min

25
  •  

60 min

35
  •  
Popular

90 min

50
  •  

120 min

60
  •  

Book now

Select your choice below 

what others also viewed