lasergamen

VR Lasergamen

WHAT IS VR lasergaming?

VR Lasergamen: lasergamen, maar dan in een gigantische, virtuele wereld vol metershoge torens. Spring en teleporteer jezelf van de ene naar de andere toren en start de strijd tussen team fire en team ice. Buk, mik en… schiet jouw tegenstander af! Maar kijk goed om je heen en pas op! Voor je het weet word je geraakt door een van de lasers van de tegenpartij en begint jouw vest te trillen!

VR Lasergamen is het leukste uitje voor groepen van alle leeftijden. De lichtgevende torens in het VRcafe komen ook terug in het spel waardoor de virtuele wereld nóg realistischer wordt. Een VR ervaring die je niet wilt missen!

In short

toren icon

TOWERS

De lichtgevende torens zijn misschien wel het gaafste onderdeel van de VR Lasergame experience. Deze torens zijn zowel te vinden in de virutele wereld als in het VRcafe waardoor de ervaring nóg realistischer wordt. 

haptic vest icon

HAPTIC VESTS

Door het dragen van onze haptische vesten voel je precies waar de laser van de tegenstander jou geraakt heeft. Deze lasergame vesten zorgen net als de torens voor een extra realistische en nog toffere  experience.

beeldscherm icon

WATCH

Ben je een ronde niet aan de beurt? Geen zorgen! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je onder het genot van een drankje kunt meekijken. Daarnaast is er via onze beamer een overview van het hele spel te zien.

lasergun icon arrangement

GAME MODES

Versla de vijand en verzamel punten in Team Deathmatch. In Elimination modus elimineer je om te winnen elke tegenstander en last but not least kun je in Capture the Flag punten verzamelen door de torens van jouw vijand te kapen!

How does it work?

Wil je komen VR lasergamen? Dan is het handig om van te voren even te reserveren zodat wij de torens vast voor je klaar kunnen zetten en kun jij zo snel mogelijk beginnen. We hebben in het VRcafe zes speelvelden. Kies afhankelijk van het aantal personen waarmee je tegelijk wilt spelen voor vier of zes velden. VR Lasergamen is te reserveren voor 60, 90 of 120 minuten. 

VR Lasergamen in VRcafe
Review van Marlieke

4.9 OP GOOGLE REVIEWS

Review van Fenna
Review van Jelle
vr munt gif

Prices

Per VR headset

60 min

35
  •  

90 min

50
  •  
Popular

120 min

60
  •  

Book now

Select your choice below 

what others also viewed