Screenshot van Alice VR

Beleef VR Escape Rooms bij het VRcafe!

In Escape Rooms wordt jij samen met vrienden en/of familie uitgedaagd om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit wordt alleen maar vetter in VR! In Virtual Reality worden je stoutste dromen waar, ervaar wonderlijke werelden zoals bijvoorbeeld Alice in Wonderland of beleef ijzingwekkende spanning in Chernobyl. Onze VR Escape Rooms zijn geschikt voor jong en oud, en zeer aan te raden voor kleinere groepen tot 6 man. Een VR ervaring zoals deze moet je proberen!

Screenshot van Mission Sigma

Bij het VRcafe bieden we 5 VR Escape Rooms aan die je kunt komen spelen: Alice, Chernobyl, Jungle Quest, Survival en Mission Sigma. De VR Escape Rooms hebben verschillende moeilijkheidsgraden zodat er voor elke groep iets toepasselijks is! In Alice ga je door het konijnenhol de beroemde magische wereld in om de Hartenkoningin te verslaan. In Chernobyl probeer je de tragische geschiedenis te veranderen door de kerncentrale te redden. In Jungle Quest ben je in een mysterieus koninkrijk beland en zoek je en uitweg door puzzels op te lossen. In Survival probeer je op een onbewoond eiland te overleven. Ten slotte ben je in Mission Sigma als specialist aangenomen om een kernkop onschadelijk te maken. Bekijk op onze VR Escape Room pagina welke Escape Room bij jouw groep past!

Wil je VR Escape Rooms ervaren? Jetzt buchen de en kom langs!

Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Lees verder »
Afbeelding VR

Doodle VR!

In Escape Rooms wordt jij samen met vrienden en/of familie uitgedaagd om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit wordt alleen maar vetter in VR!

Lees verder »