VR VOOR THUIS

Oculus Quest 2

VRCAFE HAARLEM

Ben jij fan van een potje Wii of helemaal weg van Playstation VR? Dan is ons Virtual Reality aanbod bij jou thuis echt iets voor jou! In het VRcafe kan jij laagdrempelig kennis maken met de oneindige mogelijkheden van Virtual Reality (VR).

Huur samen met vrienden, familie of collega’s één of meerdere stand alone VR headsets en geniet om beurten van ruim 40 verschillende VR games. Hoe tof om samen met 3 vrienden met en tegen elkaar te pijl en boogschieten of hordes zombies verslaan, dansen op de beat van de muziek in Beat Saber of onze nieuwste game: Mario Party in VR genaamd Loco Dojo. 

VR gamen vanuit huis

Woon jij in de omgeving van Haarlem en lijkt het jouw leuk om samen met je huishouden de wondere wereld van Virtual Reality te gaan ontdekken?

Zo werkt het:

    • Je kan al vanaf 3 uur lang onder andere beatsaberen, pijl en boog schieten, vechten met trollen of even genieten van je rust terwijl je kids zich in een virtuele realiteit bevinden. Én je helpt ons een handje in deze bizarre tijd!
    • Je hebt niks nodig, alleen wat ruimte (idealerwijs 2x2m).
    • Je kan de VR brillen bij ons komen ophalen op de afgesproken tijd. Het enige wat jullie hoeven te doen is respectvol met de spullen omgaan en genieten van VR.

SNEAK PREVIEW

Het VRcafe speelt de hoofdrol in deze tweede editie van Fistbumpbros Character Unlocked. In de video krijg je een goede impressie van ons VRcafe, check it out! 

What others also viewed