vr op locatie

wat is Vr op locatie?

Ben jij nog op zoek naar een unieke aanvulling voor jouw evenement? VR op locatie is de leukste manier om jouw gezelschap te verrassen. We zorgen voor vermaak op bedrijfsfeesten, verjaardagen, festivals, beurzen, vrijgezellenfeesten en meer! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij creëren de perfecte VR Experience voor elke situatie.

vr op locatie In het kort

ENTERTAINMENT

Virtual Reality biedt een unieke ervaring voor iedereen. Met VR entertainment op jouw event til je het hoe dan ook naar een hoger niveau.

35+ GAMES

Ontdek de geheimen van de Sith Lord in Vader Immortal, word een fantasiesluipschutter in Elven Assassin of ontmoet de intrigerende personages die de wereld van Moss bevolken.

BEURZEN

Ben je op zoek naar een unieke aanvulling op jouw beurs of event? Virtual Reality biedt oneindig veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee. 

OP MAAT

Voor elk evenement creëren wij de perfecte VR Experience speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt vr op locatie?

Je kunt natuurlijk naar ons VRcafe komen, maar wij komen net zo graag naar jou! We nemen de VR Headsets mee en maken het mogelijk om op elke locatie de virtuele wereld te betreden. Van 60 minuten tot evenementen van meerdere dagen, wij denken graag met je mee en creëren samen met jou de perfecte virtuele ervaring. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Guy playing beat saber

aanvraag indienen

Liever telefonisch of per mail boeken? Geen probleem!

wat anderen ook bekeken