Lente sfeer

VRcafe open met Pasen!

Het VRcafe is op 17 en 18 April open! Het Paasfeest is perfect om samen te komen en gezellig te dineren of op pad te gaan. Bij het VRcafe doen we er alles aan om deze gezelligheid te faciliteren. Zondag 17 April zijn we zoals gebruikelijk open, maar ook op Maandag 18 April openen wij onze deuren voor de gelegenheid. 

Heb je zin om VR voor de eerste keer te ervaren? Dan raden wij de VR Erlebnis aan. Klinkt VR Lasergamen met je familie meer als jullie ding? Wees gerust, dat kan je bij ons boeken! Voor de adrenaline junkies onder ons is er ook VR RENNEN, een van de meest intense VR ervaringen die wij aanbieden. We hopen jullie terug te zien op Pasen, we beloven jullie feestdagen helemaal compleet te maken!

VRcafe met pasen
Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Lees verder »
Afbeelding VR

Doodle VR!

In Escape Rooms wordt jij samen met vrienden en/of familie uitgedaagd om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit wordt alleen maar vetter in VR!

Lees verder »