Gameplay screenshot Nature Treks VR

VR in de Voorjaarsvakantie

19 Februari is de voorjaarsvakantie alweer begonnen. Hebben jullie al een plan voor de vakantie of in het afgelopen weekend al wat gedaan? In dit artikel vind je de beste games voor in de vakantie.

Het is weer tijd voor de Voorjaarsvakantie. Maar wat ons betreft maken we hier een VRjaarsvakantie van! Hier een aantal tips voor de tofste VR games en activiteiten die je tijdens de voorjaarsvakantie kan doen. Thuis in je woonkamer of lekker bij het VRcafe in Haarlem natuurlijk.

Gameplay screenshot Nature Treks VR
Nature Treks

Nature Treks

Krijg je in het voorjaar zin om lekker de natuur in te gaan maar gooien de huidige stormen en buien roet in het eten. In Nature Treks kies je uit een aantal adembenemende landschappen om te verkennen. Er zijn in dit spel geen punten, geen opdrachten, je kan volledig tot rust komen. Rondlopen bij een prehistorische savanne, een exotische waterval bezoeken of zelfs tussen de sterren door de ruimte zweven, in Nature Treks krijg je genoeg keuze om lekker te relaxen tijdens je vakantie.


 

Gameplay screenshot Flappy Arms
Flappy Arms

Flappy Arms

Bij het voorjaar denken we al gauw aan fluitende vogeltjes die weer in de bomen te vinden zijn. Altijd al gedroomd om vogelvrij door de lucht te vliegen? In Flappy arms komt deze droom waar! Door met je armen te zwaaien vlieg je vooruit en probeer je gebouwen te ontwijken door harder of zachter te wapperen. Flappy Arms is niet alleen leuk om te spelen, maar ook geweldig om te aanschouwen.


 

Gameplay screenshot Tilt Brush
Tilt Brush

Tilt Brush

Er is bijna geen mooier plaatje dan bloemen die opbloeien aan het begin van het jaar. In Tilt Brush kan je een poging doen om dit plaatje of andere mooie dingen te schilderen in 3D! Je bent niet langer gebonden aan de vlakke wereld van canvassen en papier, en de mogelijkheden zijn hierom eindeloos. Laat je innerlijke Bob Ross los en schilder een prachtig 3D lentelandschap in Tilt Brush.


 

Gameplay screenshot Superhot VR
Superhot VR

Superhot VR

Het wordt alweer bijna lente maar we zitten nu nog in de kou, gelukkig is Superhot VR een spel om echt warm van te worden! Superhot VR is een van de best ontvangen VR games aller tijden en daar is genoeg aanleiding voor. Het doel is om vijanden te verslaan in een wereld waar de tijd stilstaat als je niet beweegt. Hierdoor kan je vette actiescenes uitplannen om zo efficient mogelijk van je vijanden af te komen. Gooi je pistool, vang een mes centimeters van je hoofd af, ontwijk een kogel; niks is te gek in Superhot VR.


 

Krijg jij ook zin om deze spellen te spelen? Boek nu de VR Erlebnis voor jou en je gezelschap en bezoek ons in het VRcafe in Haarlem!

Halloween weekend actie

Halloween in het VRcafe!

31 oktober is het Halloween! Daarom geven wij op de dagen: zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober €5,- korting op een VR Experience of VR Escape Room boeking.

Lees verder »
Afbeelding VR

Doodle VR!

In Escape Rooms wordt jij samen met vrienden en/of familie uitgedaagd om puzzels op te lossen en je weg naar buiten te vinden. Dit wordt alleen maar vetter in VR!

Lees verder »