Screenshot van Tower Tag

Alles over VR Lasergamen

Stap in een mysterieuze wereld vol metershoge torens met het vetste uitje in het VRcafe! VR Laser-Spiele is geschikt voor groepen van zowel jong als oud. Twijfel niet langer en kom samen met jouw vrienden, familie, huishouden, buren, collega’s of andere kennissen langs. Meer weten over VR Lasergamen? Je leest het in deze blog!

Tower Tag
Tower Tag

Tower Tag

Tijdens het VR Lasergamen wordt de VR game Tower Tag gespeeld. In teams van 3 tegen 3, gaat team vuur de strijd aan met team ijs. Spring van de ene naar de andere toren terwijl je de tegenstanders probeert te raken in de Deathmatch modus, of verover de grote toren van de tegenstanders in Goal Tower. Liever elk teamlid van de tegenstanders uitschakelen? Speel dan Elimination. Mik, buk en schiet! Lukt het jouw team om te winnen? 


Man aan het VR Lasergamen
Man aan het VR Lasergamen

Meekijken

Ben jij een ronde niet aan de beurt? Laat dat niet de pret bederven! Elke VR-bril is verbonden aan een beeldscherm zodat je met de spelers kan meekijken. Daarnaast is er via onze beamer een overzicht van het hele spel te zien. Check hier onder andere wie de MVP (most valuable player) is, en welk team aan het winnen is. Zo blijft VR Lasergamen ook spannend voor de tijdelijke niet-spelers in de groep.


VR Lasergame torens
VR Lasergmae torens

4D-torens

De gaafste features van het VR lasergamen zijn de speciaal ontworpen 4D-torens. Deze torens staan zowel in ons VRcafe als in de virtuele wereld. Je kunt de toren daadwerkelijk met jouw handen voelen en tegelijkertijd in het spel terug zien,   waardoor deze ervaring nog realistischer voelt! Loop rondjes om de toren heen of verschuil jezelf erachter. Het is allemaal mogelijk met de 4D-torens!


Haptic Vests

Kijk uit! Het vest begint te trillen: je bent geraakt door een laser! Het dragen van haptic vests maakt het mogelijk om te voelen waar de tegenstander jou geraakt heeft. Naast de torens geven ook deze haptics vests een extra laag aan beleving toe aan het VR Lasergamen. 


Ben je enthousiast geworden? Boek dan snel het VR Laser-Spiele voor jou en je gezelschap!

Open met Pasen

Zu Ostern geöffnet!

Am Sonntag, den 31. März, und Montag, den 1. April, feiern wir Ostern! Gut zu wissen: Wir haben an beiden Feiertagen geöffnet! Wenn Sie also noch auf der Suche nach einer lustigen Aktivität sind, besuchen Sie doch unser VR-Café für ein bisschen Virtual-Reality-Spaß!

Mehr lesen »