Vaderdag

Vaderdag bij het VRcafe

Op 19 juni is het weer zover: Vaderdag! Het VRcafe is op zondag 19 juni zoals gebruikelijk open. Kom samen met je vader of het hele gezin gezellig langs om samen de VR Erlebnis te ervaren. Speel met elkaar of tegen elkaar en ontdek de mogelijkheden van VR. Is je vader muzikaal ingesteld? Laat hem bewegen op de beat van Beat Saber. Houdt hij meer van schiet en actie games? Laat hem dan zombies neer schieten in het spel Arizona Sunshine. Een grote Max Verstappen fan? Dan is racen ook een optie. Stap in de raceseat, neem plaats achter het stuur en zet de headset op. Treed in de voetsporen van jouw favoriete coureur en beleef hoe het is om te door de bochten te scheuren op een echt circuit!

Lijkt VR gamen je een leuk uitje voor vaderdag? Reserveer dan de VR Erlebnis of VR Rennen en ontvang een gratis vaderdag drankje!
Vaderdag
Open met Pasen

Zu Ostern geöffnet!

Am Sonntag, den 31. März, und Montag, den 1. April, feiern wir Ostern! Gut zu wissen: Wir haben an beiden Feiertagen geöffnet! Wenn Sie also noch auf der Suche nach einer lustigen Aktivität sind, besuchen Sie doch unser VR-Café für ein bisschen Virtual-Reality-Spaß!

Mehr lesen »