Vaderdag

Vaderdag bij het VRcafe

Op 19 juni is het weer zover: Vaderdag! Het VRcafe is op zondag 19 juni zoals gebruikelijk open. Kom samen met je vader of het hele gezin gezellig langs om samen de VR Experience te ervaren. Speel met elkaar of tegen elkaar en ontdek de mogelijkheden van VR. Is je vader muzikaal ingesteld? Laat hem bewegen op de beat van Beat Saber. Houdt hij meer van schiet en actie games? Laat hem dan zombies neer schieten in het spel Arizona Sunshine. Een grote Max Verstappen fan? Dan is racen ook een optie. Stap in de raceseat, neem plaats achter het stuur en zet de headset op. Treed in de voetsporen van jouw favoriete coureur en beleef hoe het is om te door de bochten te scheuren op een echt circuit!

Lijkt VR gamen je een leuk uitje voor vaderdag? Reserveer dan de VR Experience of VR Racen en ontvang een gratis vaderdag drankje!
Vaderdag
Bereikbaarheid VR

VRcafe het best bereikbare uitje van Nederland

Een VR Experience, speelhal en arcadehal in een! Vanaf Amsterdam Centraal ben je binnen een kwartiertje in het VRcafe! Pak de trein en stap uit op Haarlem station. VRcafe ligt super centraal bij het station, met een minuut ben je vanaf het station in het VRcafe

Lees verder »
Open met Pasen

Open met Pasen!

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vieren we Pasen! Leuk om te weten: we zijn op beide feestdagen open! Dus als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit, waarom kom je niet gezellig langs in ons VRcafe voor wat virtual reality plezier?

Lees verder »