Blaston

OVER DEZE GAME

Blaston is een virtual reality-game die zich afspeelt in een futuristische arena. Het is een intense en snelle multiplayer-shooter die draait om spannende 1-tegen-1-duels. In de game neem je de controle over een virtuele avatar en ga je de strijd aan met andere spelers van over de hele wereld.

Wat Blaston uniek maakt, is het bullet-time mechanisme. Tijdens het spel beweeg je langzaam, wat je de mogelijkheid geeft om kogels van je tegenstander te ontwijken en strategische beslissingen te nemen. Je kunt je hele lichaam gebruiken om te bukken, te duiken en te ontwijken, waardoor je in staat bent om kogels te ontwijken terwijl je je volgende perfecte schot voorbereidt.

TRAILER

OVER DEZE GAME

Beat Saber is een uniek VR-ritmespel waarbij het je doel is om de beats (weergegeven door kleine blokjes) door te hakken terwijl ze op je af komen. Elke beat geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook de richting die je nodig hebt. Alle muziek is gecomponeerd om perfect te passen bij de handgemaakte niveaus.

TRAILER

Previous slide
Next slide

boek nu en beleef de ervaring

Blaston is een intense, snelle multiplayer-shooter in een futuristische VR-arena, waar je spannende 1-tegen-1-duels voert met spelers wereldwijd. bij VRcafe.

ANDERE POPULAIRE SPELLEN