Man speelt VR thuis op bank

Alles wat je moet weten over VR@Home

Helaas leeft onze wereld al bijna 2 jaar in een pandemie. De maatregelen blijven zich aanpassen en het is steeds maar afwachten wat wel en niet kan. Op dit moment moet bijna alles om 17:00 dicht, zo ook het VRcafe. Natuurlijk wil je wel leuke dingen blijven doen. Maar zoiets simpels als een avondwandeling zit er met dit koude en regenachtige weer ook niet echt in. Gelukkig hebben wij een leuke oplossing! Je kunt bij het VRcafe namelijk VR@Home boxen huren zodat je zelfs na 17:00 nog leuke dingen kunt blijven doen.

Wat is VR@Home?

VR@Home is een door het VRcafe opgezet concept waarbij je (maximaal 4) VR headsets kunt reserveren om thuis te gebruiken. Met VR@Home kun je op je eigen gemak kennis maken met VR. Je kunt namelijk zelf tussen 25+ verschillende VR games wisselen. Hoe leuk is het om dit samen met jouw vrienden, familie of huishouden te doen! 


Wat heb ik nodig voor VR@Home?

Je zult het bijna niet geloven, maar voor VR@Home heb je vrijwel helemaal niets nodig. Wij leveren het pakket namelijk af met een uitgebreide handleiding en alle soft- en hardware die er nodig is. Daarnaast zitten alle games die je kan spelen in de headset zelf. Het enige waar jij dus voor hoeft te zorgen is een ruimte van minimaal 1,5 bij 1,5 meter per VR headset. Verder kan het ook handig zijn als je zorgt voor een goed humeur en zin hebt om te gamen! 


Hoe werkt het bestelproces?

Wil jij een VR@Home box huren? Dit kan via onze website. Bestel maximaal 4 VR headset om thuis te gebruiken. Je kunt een box reserveren van 3 uur tot 2 dagen lang. Wil je de box langer dan 2 dagen reserveren? Neem dan even contact met ons op.

Je haalt de box, op een dag naar keuze, om 11:00 ‘s ochtends op in het VRcafe. Als je de box langer dan 3 uur reserveert, breng je hem op de afgesproken dag om 10:00 ‘s ochtends weer terug. Komen deze tijden jou niet goed uit? Neem ook dan contact met ons op. 


VR@Home is leuk voor een gezellig avondje met het gezin, jouw vrienden of de familie. Je kunt de boxen echter ook gebruiken om thuis een kinderfeestje mee te organiseren of als leuke toevoeging voor een spelletjes avond. Twijfel dus vooral niet langer en huur snel jouw VR@Home box om ondanks deze gekke tijden een leuke avond te hebben!

Open met Pasen

Zu Ostern geöffnet!

Am Sonntag, den 31. März, und Montag, den 1. April, feiern wir Ostern! Gut zu wissen: Wir haben an beiden Feiertagen geöffnet! Wenn Sie also noch auf der Suche nach einer lustigen Aktivität sind, besuchen Sie doch unser VR-Café für ein bisschen Virtual-Reality-Spaß!

Mehr lesen »