OVER HET VIRTUAL REALITY CAFE

Lees hier alles over het cafe, over Virtual Reality en hoe het werkt

OVER HET VIRTUAL REALITY CAFE

Lees hier alles over het cafe, over Virtual Reality en hoe het werkt

Het VRcafe is de one-stop bestemming voor Virtual Reality gaming. Hier kun je genieten van de meeslepende ervaring van VR en kun je ontspannen in ons comfortabele en stressvrije cafe. Bestel een drankje en/of een hapje, kies een experience en ontsnap naar een alternatieve realiteit zoals je nog nooit hebt ervaren!

HET LAATSTE NIEUWS

Het VRcafe is weer open! Er kan vanaf 1 juni weer genoten worden van Virtual Reality!
Bekijk voor alle mogelijkheden in het VRcafe de intro video.

OVER ONS

In het VRcafe wordt Virtual Reality gecombineerd met de gezelligheid van een cafe. Lees hier alles over het verhaal achter het VRcafe en wie wij zijn.

JOUW FEESTJE IN HET VRCAFE

Kom alleen of samen met je vrienden en ontdek de wereld van Virtual Reality. Ook perfect geschikt voor op maat gemaakte bedrijfsuitjes en kinderfeestjesIedereen is welkom in het VRcafe!

WAT IS VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. Je ziet, hoort, voelt en beleeft een nieuwe wereld om je heen! 

Met behulp van controllers is de ervaring interactief en is het mogelijk om de omgeving te verkennen en te manipuleren.

De mogelijkheden van VR zijn nagenoeg oneindig en worden slechts beperkt door de creativiteit van de ontwikkelaars en de technologische mogelijkheden.

ONZE APPARATUUR

Om jullie de beste VR ervaring mogelijk te bieden hebben we zes high-end computers staan, allemaal voorzien van een GeForce 1080 videokaart, 32 Gb werkgeheugen en een 2 Tb Solid State Drive.

Wat betreft de VR bril hebben we gekozen voor de Oculus Rift S. Deze recentelijk uitgekomen headset is makkelijk in gebruik, heeft een hoge resolutie van 1280 x 1440 pixels per oog en een ingebouwde koptelefoon voor perfecte immersie.

Voor het meekijkplezier hangen er zes 50 inch Samsung beeldschermen aan de muur en een beamer bij de bar.

HOE WERKT HET?

OP INLOOP

Corona update – Inloop tijdelijk niet mogelijk!

Van donderdag tot en met zondag kun je op inloop komen spelen. Dit zijn de spelregels:

› €0,30 per minuut per persoon
› Donderdag t/m zaterdag van 10.00-22.00 uur en zondag van 10.00-18.00 uur
› Beschikbaarheid hangt af van drukte en reservering (die hebben altijd voorrang)
› Minimale leeftijd 14 jaar
› Na een korte uitleg regel je het zoveel mogelijk zelf. Vragen stellen kan natuurlijk altijd!
› Op inloop kan je niet VR lasergamen

Bel ons gerust even over de beschikbaarheid!

OP RESERVERING

Wil je op een andere dag spelen of verzekerd zijn van een plekje, reserveer vooraf online 1 tot maximaal 6 headsets en maak op locatie een selectie uit de 40 aangeboden VR experiences.

Je kunt dus met 6 spelers tegelijk dezelfde experience beleven! Daarnaast komt elke headset met een 50 inch beeldscherm en drie bioscoopstoelen, ideaal dus om mee te kijken met de speler(s)!

VR LASERGAMEN

Wij bieden ook VR Lasergamen aan, een uniek spel wat in teams van 3 tegen 3 wordt gespeeld. Een ideale optie voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes, of gewoon voor een te gekke middag met je vrienden.
Voor deze experience is het altijd nodig om vooraf te reserveren.

OP LOCATIE

Ook voor feesten en evenementen op locatie zijn wij van de partij, dus wil jij jouw gezelschap verassen met een geweldige VR experience op jouw bedrijfsfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, festival of evenement? Wij verzorgen graag een all-inclusive VR ervaring op locatie. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

“Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst Virtual Reality ervaren maar was toen niet echt onder de indruk. Ondertussen is de technologie een stuk verder gevorderd en dat heb ik kunnen meemaken in het VR cafe. Vooral het VR Lasergamen was echt heel gaaf!”

– Jasper Haak (27)

“De service was geweldig, we hebben heerlijke koffie gedronken en we zijn goed begeleid in het hele proces. Wij hadden het nog nooit gedaan maar wij waren blij verrast. Ook voor mensen op leeftijd heeft het VR cafe leuke spellen. Bedankt voor deze mooie ervaring!”

– Ria Hemmes (65)

“Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten van VR, maar het was fantastische ervaring! Er zijn superleuke spellen te kiezen, het personeel is erg behulpzaam en de koffie is heerlijk. Ook echt een handige locatie; naderhand hop je zo de trein in. Écht een aanrader!”

– Tirsa van Diemen (29)

HOE WERKT HET?

Je kunt bij ons langskomen met een groep vrienden, met een kinderfeestje, als bedrijfsuitje of gewoon solo omdat je daar zin in hebt. Er zijn verschillende opties om te spelen:

› Van donderdag tot en met zondag kun je op inloop komen spelen. Dit zijn de spelregels:
– €25 voor de hele dag onbeperkt spelen
– Donderdag t/m zaterdag van 10.00-22.00 uur en zondag van 10.00-18.00 uur
– Beschikbaarheid hangt af van drukte en reservering (die hebben altijd voorrang)
– Minimale leeftijd 14 jaar
– Na een korte uitleg regel je het zoveel mogelijk zelf. Vragen stellen kan natuurlijk altijd!

– Op inloop kan je niet lasergamen
Bel ons gerust even over de beschikbaarheid of meer informatie voor je wilt komen!

› Wil je op een andere dag spelen of verzekerd zijn van een plekje, reserveer vooraf online één tot maximaal 6 speelvelden en maak op locatie een selectie uit de 40 aangeboden VR experiences. Je kunt dus met 6 spelers tegelijk dezelfde experience beleven! Daarnaast is elk speelveld voorzien van een 50 inch beeldscherm en drie bioscoopstoelen, ideaal dus om mee te kijken met de speler(s)!

› Wij bieden ook VR Lasergamen aan, een uniek spel wat in teams van 3 tegen 3 wordt gespeeld. Een ideale optie voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes, of gewoon voor een te gekke middag met je vrienden. Voor deze experience is het altijd nodig om vooraf te reserveren, lees hier meer over het VR Lasergamen.

› Ook voor feesten en evenementen op locatie zijn wij van de partij. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Even bijkomen van de spannende experience die je net beleefd hebt? Bestel een drankje, een kop koffie en/of een lekkere snack aan onze gezellige bar en laat onze VR legends kun kennis met je delen. Kijk toe hoe jouw vrienden of collega’s het er vanaf brengen of ontmoet nieuwe, gelijkgestemde vrienden.