OVER HET VIRTUAL REALITY CAFE

Lees hier alles over het cafe, over Virtual Reality en hoe het werkt

Het VRcafe is dé plek om even aan de realiteit te kunnen ontsnappen, om samen nieuwe werelden te verkennen en je ervaringen in de echte wereld met elkaar te kunnen delen.

HET LAATSTE NIEUWS

Het VRcafe gaat naar Comic Con! In het weekend van zaterdag 31 Augustus en zondag 1 September vindt dit gave tweedaagse evenement vol bekende gasten, films, spellen en cos play plaats in de RAI en wij zijn aanwezig om de Virtuele Wereld te vertegenwoordigen. LET OP: het VRcafe in Haarlem is dit weekend dus ook gesloten! 

OVER ONS

In het VRcafe wordt Virtual Reality gecombineerd met de gezelligheid van een cafe. Lees hier alles over het verhaal achter het VRcafe en wie wij zijn.

JOUW FEESTJE IN HET VRCAFE

Kom alleen of samen met je vrienden en ontdek de wereld van Virtual Reality. Ook perfect geschikt voor op maat gemaakte bedrijfsuitjes en kinderfeestjesIedereen is welkom in het VRcafe!

WAT IS VIRTUAL REALITY?

Virtual Reality is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril ofwel headset te bekijken is. Je ziet, hoort, voelt en beleeft een nieuwe wereld om je heen! 

Met behulp van controllers is de ervaring interactief en is het mogelijk om de omgeving te verkennen en te manipuleren.

De mogelijkheden van VR zijn nagenoeg oneindig en worden slechts beperkt door de creativiteit van de ontwikkelaars en de technologische mogelijkheden.

ONZE APPARATUUR

Om jullie de beste VR ervaring mogelijk te bieden hebben we zes high-end computers staan, allemaal voorzien van een GeForce 1080 videokaart, 32 Gb werkgeheugen en een 2 Tb Solid State Drive.

Wat betreft de VR bril hebben we gekozen voor de Oculus Rift S. Deze recentelijk uitgekomen headset is makkelijk in gebruik, heeft een hoge resolutie van 1280 x 1440 pixels per oog en een ingebouwde koptelefoon voor perfecte immersie.

Voor het meekijkplezier hangen er zes 50 inch Samsung beeldschermen aan de muur en een beamer bij de bar.

HET VRCAFE

Je kunt bij ons langskomen met een groep vrienden, met een kinderfeestje, als bedrijfsuitje of gewoon solo omdat je daar zin in hebt. Er zijn verschillende opties om te spelen:

› Van donderdag tot en met zondag kun je op inloop komen spelen. Je betaalt €25 waarvoor je de hele dag onbeperkt mag spelen, afhankelijk van drukte en reserveringen (die hebben altijd voorrang).

› Wil je op een andere dag spelen of verzekerd zijn van een plekje, reserveer vooraf online één tot maximaal 6 speelvelden en maak op locatie een selectie uit de 50+ aangeboden VR experiences. Je kunt dus met 6 spelers tegelijk dezelfde experience beleven! Daarnaast is elk speelveld voorzien van een 50 inch beeldscherm en drie bioscoopstoelen, ideaal dus om mee te kijken met de speler(s)!

› Wij bieden ook VR Lasergamen aan, een uniek spel wat in teams van 3 tegen 3 wordt gespeeld. Een ideale optie voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes, of gewoon voor een te gekke middag met je vrienden. Voor deze experience is het altijd nodig om vooraf te reserveren, lees hier meer over het VR Lasergamen.

Even bijkomen van de spannende experience die je net beleefd hebt? Bestel een drankje, een kop koffie en/of een lekkere snack aan onze gezellige bar en laat onze VR legends kun kennis met je delen. Kijk toe hoe jouw vrienden of collega’s het er vanaf brengen of ontmoet nieuwe, gelijkgestemde vrienden.

PRIJZEN

VR Experience
Prijzen per speelveld:
› 30 minuten – €30
› 60 minuten – €50
› 90 minuten – €70

VR Lasergamen
Prijzen per speelveld:
› 45 minuten – €30
› 60 minuten – €40
› 70 minuten – €50
› 90 minuten – €60

VR Racen
Prijzen per speelveld:
› 30 minuten – €25
› 45 minuten – €35
› 60 minuten – €40
Maximaal 2 raceseats

Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes & grote groepen
Ook voor een speciale gelegenheid en/of met een grote groep ben je bij het VRcafe aan het goede adres. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via email of 023 234 0606 zodat we een op maat gemaakte ervaring voor je kunnen samenstellen. 

ERVARINGEN VAN ANDEREN

“Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst Virtual Reality ervaren maar was toen niet echt onder de indruk. Ondertussen is de technologie een stuk verder gevorderd en dat heb ik kunnen meemaken in het VR cafe. Vooral het VR Lasergamen was echt heel gaaf!” 

– Jasper Haak (27)

“De service was geweldig, we hebben heerlijke koffie gedronken en we zijn goed begeleid in het hele proces. Wij hadden het nog nooit gedaan maar wij waren blij verrast.
Ook voor mensen op leeftijd heeft het VR cafe leuke spellen. Bedankt voor deze mooie ervaring!”

– Ria Hemmes (65)

“Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik moest verwachten van VR, maar het was fantastische ervaring! Er zijn superleuke spellen te kiezen, het personeel is erg behulpzaam en de koffie is heerlijk. Ook echt een handige locatie; naderhand hop je zo de trein in. Écht een aanrader!” 

– Tirsa van Diemen (29)

Sluit Menu